najava povijesnog susreta

Križanović uoči Dinama: Pohrvat ćemo se u vezi, ovo je lijepa priča i čast nam je što ju možemo podijeliti s publikom

Kad se saznalo da dolazi Dinamo, svi su bili oduševljeni. Utakmica protiv zagrebačkih Modrih bit će najveća u povijesti kluba, ali u karijeri većine igrača. 

13:05h
0
Foto: David Sobota
Foto: David Sobota

Velika bitka u veznom redu čeka nogometaše Ferdinandovca. Sutra dolazi Dinamo, igra se šesnaestina finala Hrvatskog nogometnog kupa. Jedan od najborbenijih u domaćim redovima je Rade Križanović, ovoljetno pojačanje iz virovskog Podravca. Već je rečeno dosta puta kako je atmosfera u Ferdinandovcu uoči Dinama odlična.

– Svi dečki u klubu su vrhunski sportaši, a prije svega veliki prijatelji i ljudi. Mi igrači moramo se spremiti da ostanemo na zemlji i da se radujemo utakmici. Maštamo po malo, veselimo se, to je najbitnije. Uprava već ima malo veći zadatak, organizacijski je to jako zahtjevno, ali svi su 100 posto u tome, tako da svima kapa do poda i veliko hvala – rekao je u uvodu za ePodravinu Križanović.

Kad se saznalo da dolazi Dinamo, svi su bili oduševljeni. Utakmica protiv zagrebačkih Modrih bit će najveća u povijesti kluba, ali u karijeri većine igrača.

– Dat ćemo sve od sebe, moramo ostati ponizni i uživati u svakom trenutku utakmice. Naravno, pokušat ćemo pružiti što bolji otpor na svim pozicijama i pohrvati se malo u veznoj liniji pa što bude bit će. Bitno da se nitko ne ozlijedi i da se svi dobro zabavimo. Ovo je jedna lijepa priča i svima nam je velika čast što ju možemo podijeliti i sudjelovati u njoj. Utakmica je posvećena cijeloj momčadi njihovim obiteljima i svim dobrim ljudima u klubu i oko njega. Nadam se da će svi uživati i da ćemo ovo pamtiti za cijeli život – poručuje veznjak Ferdinandovca.

Isto tako, jasno je kako će utakmicu pratiti mnogobrojna publika. Svima u klubu drago je što ovaj susret mogu podijeliti s publikom, s mještanima i svima koji dođu. Za kraj razgovora Križanović je u šali kazao kako se nada dresu nekog Dinamovog igrača, ako je moguće od nekog svog ‘zemljaka’. Naime, Križanović korijene vuče iz BiH, a znamo da u Dinamu igraju Gojak, Hajrović i drugi. Neka mu je sa srećom!

Susret počinje sutra u 15 sati!

čitam...