12.1 C
Koprivnica
Petak, 3. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
OBILNE PADALINE

Unatoč velikoj količini padalina, u potoku Koprivnica gotovo i nema vode
U

Ne propustite

Predstavnici Hrvatskih voda s dogradonačelnikom Mišelom Jakšićem i Majom Hleb, šeficom Komunalca, u petak su obišli nasip uz potok Koprivnica.

Razlog su bile obilne padaline ovih dana, a željeli su provjeriti kakvo je stanje nakon provedne sanacije.

– Posljednja tri dana palo je jako mnogo kiše, a u potoku Bistra ima relativno malo vode što je plod svih aktivnosti Hrvatskih voda. Uklonili smo različite prepreke u samom vodotoku kao što su stari mostovi, uredili smo korito te smo na nekim mjestima nadvisili nasipe – kazao je Ivica Plišić, direktor Hrvatskih voda.

Jakšić je istaknuo da je gradska uprava izuzetno zadovoljna s rekonstrukcijom potoka Bistre.

– Do sada nikada nije uloženo od strane Hrvatskih voda u naš Grad kao u protekle dvije, tri godine. Drago mi je da smo se uključili u ovaj projekt, tako da ova suma ulaganja u nasip i u oborinsku odvodnju raste na nekih 2,5 milijuna kuna. U ova tri dana palo je skoro 130 litara vode, što je jako puno i nakon dugo vremena nemamo u Koprivnici crnih točaka i bojazni od izlijevanja potoka – napomenuo je on.

Vrijednost radova na sanaciji potoka iznosila je oko 1,2 milijuna kn, a sveukupno zajedničko ulaganje Grada Koprivnice i Hrvatskih voda u nasip i oborinsku odvodnju iznosi oko 2,5 milijuna kuna.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Nezgodno

UPRAVO Velik dio Koprivnice ostao bez struje, traži se kvar

U dijelu Koprivnice maloprije je nestalo struje. Kako doznajemo, bez struje su Ulica Ivana Generalića, Duga ulica, koprivnička Gimnazija, Dom...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×