18.7 C
Koprivnica
Četvrtak, 2. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
POPULARNI CVELE

Ranko Celiščak novi je trener kloštranske Mladosti nakon odlaska Tudića
R

Nalaze se na četvrtome mjestu ligaške ljestvice.

Ne propustite

Mladost Kloštar Podravski, član Četvrte NL Bjelovar – Koprivnica – Virovitica, ima novoga trenera.

Na službenoj klupskoj Facebook stranici objavljeno je kako je dosadašnji strateg Mladen Tudić napustio klupu jer mu se ukazala poslovna prilika u inozemstvu.

– Za sve učinjeno mu iznimno veliko hvala i kapa do poda! Uprava je odmah krenula u potragu za novim strategom kojega je i pronašla u Koprivnici – navode iz kluba.

Riječ je o Ranku Celiščaku, dobro poznatom podravskom treneru. Podsjetimo, Cvele je prije Kloštra vodio Osvit iz Đelekovca iz kojega je, pak, otišao nakon triju odigranih utakmica.

Podsjetimo, Mladost se nalazi na četvrtome mjestu ligaške ljestvice. O jesenskom dijelu sezone razgovarali smo s važnim kotačićem ekipe Matejom Herentom, što možete pročitati ovdje.

Dragi naši navijači i simaptizeri
naš dosadašnji trener Mladen Tudić je bio prisiljen dati ostavku na mjesto trenera…

Objavljuje NK Mladost Kloštar PodravskiPetak, 11. prosinca 2020.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Traje do kraja svibnja

DOBRA VIJEST Danas kreće isplata povrata poreza kojemu se veseli više od 830 tisuća Hrvata, izračunajte koliko ćete dobiti

Danas počinje isplata povrata poreza! Do kraja mjeseca očekuje se isplata povrata po godišnjem obračunu poreza na dohodak za 2023....
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×