19.9 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 6. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Savez DND-a

Društvo Naša djeca Virje kreativnim stvaralaštvom obilježilo 70. godišnjicu Saveza
D

Ove godine Savez društava Naša djeca obilježava 70 godina djelovanja. Tom prilikom raspisan je natječaj u kreativnom natjecanju u stvaralaštvu za sve dobne skupine.

Ne propustite

Ove godine Savez društava Naša djeca obilježava 70 godina djelovanja. Tom prilikom raspisan je natječaj u kreativnom natjecanju u stvaralaštvu za sve dobne skupine, i to u nekoliko kategorija: likovna umjetnost, glazbena umjetnost, filmska umjetnost, književnost, primijenjena umjetnost, slastičarstvo, kulinarstvo, botaničke gredice i ostalo.

Nagrađena su tri najbolja rada iz svake dobne kategorije. Nagrade, odnosno svoja djela, za pobjednike su osigurali renomirani hrvatski umjetnici i umjetnice raznih stvaralačkih izričaja. Na radu je trebao biti vidljiv broj 70.

Iz Virja su prijavljeni radovi u tri kategorije. Kategorija književnost (Cindy Bingula i Iva Hrženjak), kategorija slastičarstvo (Martina Laloš i Sanja Hrženjak) i kategorija likovne umjetnosti (Enia Potočnjak, Ela Lončar, Lea Stambolija, Lana Marčinko, Nika Koščak, Lara Brcković, Bianca Matoničkin, Ema Bušić, Magdalena Horvat i Jana Žuškin).

U natjecateljski dio ušla je Cindy Bingula i osvojila prvo mjesto u kategoriji osnovnoškolske dobi, Iva Hrženjak je također osvojila prvo mjesto u kategoriji mladi i Sanja Hrženjak drugo u kategoriji odrasli.

Ovo je veliki uspjeh članova DND-a Virje, jer se radi o natjecanju na nivou Hrvatske.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

kaos na cestama

Kakav lik! Pijan k’o zemlja vrludao po mraku na električnom romobilu

Susjedna Policijska uprava Varaždinske županije imala je pune ruke posla tijekom proteklog vikenda. Policijski službenici iz Ludbega u nedjelju su...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×