19.9 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 6. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
uštede

KC Opskrba podravskim kućanstvima osigurava najbolju ponudu plina
K

Ne propustite

Koprivnica Opskrba, lokalni opskrbljivač plinom na našem području, poziva svoje kupce iz kategorije kućanstva koji su još na opskrbi plinom u obvezi javne usluge, da prijeđu na njihovu tržišnu opskrbu i ostvare najbolju ponudu opskrbe plinom za svoje kućanstvo.

U čemu je zapravo razlika između javne i tržišne opskrbe kućanstava plinom?

Zahvaljujući otvaranju tržišta plina posljednjih godina, u Hrvatskoj se najprije pojavio prvi tržišni opskrbljivač, tvrtka E.ON Plin. Ranije je opskrba plinom za kućanstva obavljana isključivo kao regulirana javna usluga s cijenama koje propisuje Hrvatska energetska regulatorna agencija. S otvaranjem tržišta opskrba plinom omogućena je kao tržišna djelatnost. Potrošačima je prije svega omogućen slobodan izbor opskrbljivača plinom, a za očekivati je da će nadmetanje tržišno orijentiranih opskrbljivača potrošačima dugoročno priskrbiti najbolje moguće uvjete opskrbe njihovog kućanstva plinom.

KC Opskrba, kao dio E.ON-a, također je svojim kupcima na javnoj usluzi prošle godine odlučila ponuditi tržišnu opskrbu plinom koja uključuje popust na cijenu plina u obvezi javne usluge te poklon vjernosti za prvih tisuću kupaca koji sklope novi ugovor o opskrbi.

Tisuće kupaca plina s područja Podravine već koristi ovu ponudu koja im donosi značajne uštede na režijama. I vi možete za svoj dom osigurati nižu cijenu plina ugovaranjem opskrbe prema tržišnim uvjetima s KC Opskrbom, čime, i nakon 1. travnja 2021. kada slijedi potpuno otvaranje tržišta, ostajete kupac KC Opskrbe i u okviru europske E.ON-ove obitelji od čak 50 milijuna zadovoljnih kupaca.

Za više informacija, kontaktirajte KC opskrbu:

  • putem telefona pozivom na jedan od brojeva 048/ 493 699, 649 159, 251 862, 251 884, 493 700, 251 820, 251 872
  • putem e-maila info@koprivnica-opskrba.hr
  • ili posjetite web stranicu http://koprivnica-opskrba.hr/

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

kaos na cestama

Kakav lik! Pijan k’o zemlja vrludao po mraku na električnom romobilu

Susjedna Policijska uprava Varaždinske županije imala je pune ruke posla tijekom proteklog vikenda. Policijski službenici iz Ludbega u nedjelju su...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×