uštede

KC Opskrba podravskim kućanstvima osigurava najbolju ponudu plina

09:21h
0
slika glavna

Koprivnica Opskrba, lokalni opskrbljivač plinom na našem području, poziva svoje kupce iz kategorije kućanstva koji su još na opskrbi plinom u obvezi javne usluge, da prijeđu na njihovu tržišnu opskrbu i ostvare najbolju ponudu opskrbe plinom za svoje kućanstvo.

U čemu je zapravo razlika između javne i tržišne opskrbe kućanstava plinom?

Zahvaljujući otvaranju tržišta plina posljednjih godina, u Hrvatskoj se najprije pojavio prvi tržišni opskrbljivač, tvrtka E.ON Plin. Ranije je opskrba plinom za kućanstva obavljana isključivo kao regulirana javna usluga s cijenama koje propisuje Hrvatska energetska regulatorna agencija. S otvaranjem tržišta opskrba plinom omogućena je kao tržišna djelatnost. Potrošačima je prije svega omogućen slobodan izbor opskrbljivača plinom, a za očekivati je da će nadmetanje tržišno orijentiranih opskrbljivača potrošačima dugoročno priskrbiti najbolje moguće uvjete opskrbe njihovog kućanstva plinom.

KC Opskrba, kao dio E.ON-a, također je svojim kupcima na javnoj usluzi prošle godine odlučila ponuditi tržišnu opskrbu plinom koja uključuje popust na cijenu plina u obvezi javne usluge te poklon vjernosti za prvih tisuću kupaca koji sklope novi ugovor o opskrbi.

Tisuće kupaca plina s područja Podravine već koristi ovu ponudu koja im donosi značajne uštede na režijama. I vi možete za svoj dom osigurati nižu cijenu plina ugovaranjem opskrbe prema tržišnim uvjetima s KC Opskrbom, čime, i nakon 1. travnja 2021. kada slijedi potpuno otvaranje tržišta, ostajete kupac KC Opskrbe i u okviru europske E.ON-ove obitelji od čak 50 milijuna zadovoljnih kupaca.

Za više informacija, kontaktirajte KC opskrbu:

  • putem telefona pozivom na jedan od brojeva 048/ 493 699, 649 159, 251 862, 251 884, 493 700, 251 820, 251 872
  • putem e-maila info@koprivnica-opskrba.hr
  • ili posjetite web stranicu http://koprivnica-opskrba.hr/