18.5 C
Koprivnica
Subota, 4. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Počelo obilježavanje Dana grada
P

Ne propustite

U Koprivnici bogat program za Dan gradaNakon predstavljanja petog broja Koprivničkog godišnjaka, u poslijepodnevnim će se satima obilježavanju Dana našega grada priključiti i djeca iz Dječjeg vrtića Svetog Josipa i Smiješka. S početkom u 17 i 30 bit će održan Koncert Osnovne glazbene škole Fortunata Pintarića pod nazivom Učenici i profesori svome gradu u Domu mladih.

Nešto bogatiji program očekuje nas sutra. Već u 9 sati predstavnici Grada Koprivnice polagat će vijence ispred Centralnog križa na Gradskom groblju. Otkrivanje spomen obilježja bicikla (zadnje tri replike) predviđeno je za 10 i 15 sati. Time će se označiti završetak projekta Od Leonarda da Vincija do danas. U 11 sati okupit će se u dvorani Domoljuba članovi Gradskoga vijeća i poglavarstva te brojni gosti i uzvanici na svečanoj sjednici.

U poslijepodnevnim satima, od 14 do 18 sati, u COOR-u Podravsko sunce Dan grada će se obilježavati razgovorom i ilustracijom u organizaciji Udruge za pomoć osobama s mentalnom retardacijom Koprivnica, u kojoj sudjeluje klub Latica. Obilježit će se i 17. obljetnica odlaska „117. brigade“ na ratište u restoranu Klas, a bogat će sutrašnji program zavrpiti koncertom sopranistice Sandre Bagarić i tenora Đanija Stipaničeva uz glasovirsku pratnju Darka Domitrovića u Domoljubu s početkom u 19 sati.

Kompletni program obilježavanja Dana grada Koprivnice

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Užas

JE LI TO MOGUĆE Pogledajte što su “pametnjakovići” napravili pametnoj klupi kod Gimnazije

Neki su pametnjakovići, zapravo delinkventi ili možda pojedinac napravili pravu štetu na jednoj od pametnih klupa postavljenih u gradu....
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×