7.9 C
Koprivnica
Srijeda, 29. ožujka 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Počelo obilježavanje Dana grada
P

Ne propustite

U Koprivnici bogat program za Dan gradaNakon predstavljanja petog broja Koprivničkog godišnjaka, u poslijepodnevnim će se satima obilježavanju Dana našega grada priključiti i djeca iz Dječjeg vrtića Svetog Josipa i Smiješka. S početkom u 17 i 30 bit će održan Koncert Osnovne glazbene škole Fortunata Pintarića pod nazivom Učenici i profesori svome gradu u Domu mladih.

Nešto bogatiji program očekuje nas sutra. Već u 9 sati predstavnici Grada Koprivnice polagat će vijence ispred Centralnog križa na Gradskom groblju. Otkrivanje spomen obilježja bicikla (zadnje tri replike) predviđeno je za 10 i 15 sati. Time će se označiti završetak projekta Od Leonarda da Vincija do danas. U 11 sati okupit će se u dvorani Domoljuba članovi Gradskoga vijeća i poglavarstva te brojni gosti i uzvanici na svečanoj sjednici.

U poslijepodnevnim satima, od 14 do 18 sati, u COOR-u Podravsko sunce Dan grada će se obilježavati razgovorom i ilustracijom u organizaciji Udruge za pomoć osobama s mentalnom retardacijom Koprivnica, u kojoj sudjeluje klub Latica. Obilježit će se i 17. obljetnica odlaska „117. brigade“ na ratište u restoranu Klas, a bogat će sutrašnji program zavrpiti koncertom sopranistice Sandre Bagarić i tenora Đanija Stipaničeva uz glasovirsku pratnju Darka Domitrovića u Domoljubu s početkom u 19 sati.

Kompletni program obilježavanja Dana grada Koprivnice

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

na prijemu kod korena

FOTO Laureati Suncokreta puni planova, Labazan najavio vinsku cestu, Florek & Florica nove sobe, Janći potvrdio oduševljenje gostiju raftingom na Dravi

Župan Darko Koren danas je u prostorijama Županijske uprave primio ovogodišnje dobitnike nagrade Suncokret ruralnog turizma. U Podravinu i...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti