19.9 C
Koprivnica
Srijeda, 26. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
PROTIV KORONE

FOTO Drugu dozu cjepiva danas primilo gotovo tisuću Križevčana, Koren: Imali smo prvi masovni punkt za cijepljenje i po uzoru na nas krenuli su i ostali
F

Nedavno smo na sastanku s premijerom Plenkovićem i suradnicima dobili potvrdu da smo u samom državnom vrhu po cijepljenju na punktovima i ovaj današnji primjer još je jedan dokaz naše iznimno uspješne organizacije, rekao je župan.

Ne propustite

U dvorani Osnovne škole Ljudevita Modeca u Križevcima danas je nastavljeno s cijepljenjem opće populacije protiv koronavirusa.

U sklopu kampanje „Misli na druge, cijepi se“, drugom dozom cjepiva procijepljeno je ukupno 930 građana, a akciju su podržali i župan Darko Koren, zamjenik župana i načelnik Stožera civilne zaštite Ratimir Ljubić, gradonačelnik Križevaca Mario Rajn, zamjenik gradonačelnika Križevaca i načelnik gradskog Stožera civilne zaštite Mario Martinčević, rukovoditelj Službe za epidemiologiju županijskog Zavoda za javno zdravstvo Darko Radiček te ravnateljica križevačkog i predsjednica županijskog Društva Crvenog križa Đurđica Trbus sa suradnicima.

Kao i na dosadašnjim punktovima, županijski je Stožer u suradnji sa zdravstvenim ustanovama poduzeo sve potrebne aktivnosti da cijepljenje bude provedeno na najvišoj mogućoj razini. Organizacija punkta zahtjevan je proces kojim koordinira županijski Stožer i županijski Zavod za javno zdravstvo u suradnji s djelatnicima ostalih zdravstvenih ustanova i liječnicima obiteljske medicine, a u Križevcima su podršku pružili i Grad Križevci, gradski Stožer civilne zaštite, Gradsko Društvo Crvenog križa Križevci te Policijska postaja Križevci.

Foto: kckzz.hr

Župan Darko Koren pozvao je građane da se i dalje prijavljuju za cijepljenje.

– Imali smo prvi masovni punkt za cijepljenje u Hrvatskoj, početkom veljače, i po uzoru na nas takvi su se punktovi krenuli dalje provoditi. Nedavno smo na sastanku s premijerom Plenkovićem i suradnicima dobili potvrdu da smo u samom državnom vrhu po cijepljenju na punktovima i ovaj današnji primjer još je jedan dokaz naše iznimno uspješne organizacije. Zahvaljujem Gradu Križevcima, gradskom Stožeru i svima koji sudjeluju, kao i našim drugim gradovima i općinama, a posebno liječnicima i drugim medicinskim djelatnicima. Iako smo u razdoblju povećanja broja novooboljelih, mislim da nema mjesta panici, a naši su bolnički kapaciteti i cijeli zdravstveni sustav spremni i na puno veći broj pacijenata. Nadam se da do toga neće doći, a tome u prilog idu i najavljene veće količine cjepiva te pozivam građane da se i dalje prijavljuju jer je cijepljenje, uz odgovorno ponašanje, najbolji alat za ograničavanje zaraze koronavirusom – poručio je.

Foto: kckzz.hr
Foto: kckzz.hr
Foto: kckzz.hr
Foto: kckzz.hr
Foto: kckzz.hr
Foto: kckzz.hr
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Pan Ljetna liga

FOTO Malonogometne vratolomije zagospodarile na igralištu Apaša, počela je Pan Ljetna liga

Županijske nogometne lige završile su prije nekoliko tjedana, no ljubitelji nogometa ne moraju očajavati. Osim Europskog prvenstva, ljubitelji nogometa...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×