22.9 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 6. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
novo rješenje

Lackovićeva kandidatkinja za zamjenicu župana bit će Danijela Glavosek Kovačić
L

Ona je Koprivničanka, samohrana majka dviju kćeri, poduzetnica i zdravstvena stručnjakinja, osoba koja je fokusirana na vrijedan rad i rezultate , rekao nam je Lacković.

Ne propustite

Nakon prekida suradnje s križevačkim gradonačelnikom Mariom Rajnom, Mario Martinčević, aktualni zamjenik gradonačelnika Križevaca, neće biti kandidat za Lackovićevog zamjenika.

No Lacković nije dugo čekao i kako doznajemo, ima novu zamjenicu, a riječ je o njegovoj dugogodišnjoj političkoj partnerici, koja je prije četiri godina bila nezavisna kandidatkinja za gradonačelnicu Koprivnice i ostvarila odličan rezultat, s obzirom na to da je do tada bila nepoznata javnosti.

– Nezavisna politička platforma obiluje kvalitetnim, mladim, stručnim i iskrenim pojedincima. Pogotovo smo jako ponosni jer privlačimo ljude koji su itekako ostvareni u svojem profesionalnom životu. Njima nije potrebna politika da bi preživjeli, a njihov ulazak u politiku potaknut je iskrenom željom da svojim znanjem i iskustvom pridonesu boljitku svoje sredine ili cijele županije. Takvi ljudi su nezavisni u punom smislu te riječi. Evo, vrhunski primjer je Danijela Glavosek Kovačić, koja će biti moja zamjenica. Koprivničanka, samohrana majka dviju kćeri, poduzetnica i zdravstvena stručnjakinja, osoba koja je fokusirana na vrijedan rad i rezultate – rekao nam je Lacković.

Danijela G. Kovačić je stomatologinja, nedavno je otvorila ordinaciju u đurđevačkom Poduzetničkom inkubatoru, a bila je članica koprivničkog Gradskog vijeća.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

kaos na cestama

Kakav lik! Pijan k’o zemlja vrludao po mraku na električnom romobilu

Susjedna Policijska uprava Varaždinske županije imala je pune ruke posla tijekom proteklog vikenda. Policijski službenici iz Ludbega u nedjelju su...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×