novo rješenje

Lackovićeva kandidatkinja za zamjenicu župana bit će Danijela Glavosek Kovačić

Ona je Koprivničanka, samohrana majka dviju kćeri, poduzetnica i zdravstvena stručnjakinja, osoba koja je fokusirana na vrijedan rad i rezultate , rekao nam je Lacković.

10:22h
0

Nakon prekida suradnje s križevačkim gradonačelnikom Mariom Rajnom, Mario Martinčević, aktualni zamjenik gradonačelnika Križevaca, neće biti kandidat za Lackovićevog zamjenika.

No Lacković nije dugo čekao i kako doznajemo, ima novu zamjenicu, a riječ je o njegovoj dugogodišnjoj političkoj partnerici, koja je prije četiri godina bila nezavisna kandidatkinja za gradonačelnicu Koprivnice i ostvarila odličan rezultat, s obzirom na to da je do tada bila nepoznata javnosti.

– Nezavisna politička platforma obiluje kvalitetnim, mladim, stručnim i iskrenim pojedincima. Pogotovo smo jako ponosni jer privlačimo ljude koji su itekako ostvareni u svojem profesionalnom životu. Njima nije potrebna politika da bi preživjeli, a njihov ulazak u politiku potaknut je iskrenom željom da svojim znanjem i iskustvom pridonesu boljitku svoje sredine ili cijele županije. Takvi ljudi su nezavisni u punom smislu te riječi. Evo, vrhunski primjer je Danijela Glavosek Kovačić, koja će biti moja zamjenica. Koprivničanka, samohrana majka dviju kćeri, poduzetnica i zdravstvena stručnjakinja, osoba koja je fokusirana na vrijedan rad i rezultate – rekao nam je Lacković.

Danijela G. Kovačić je stomatologinja, nedavno je otvorila ordinaciju u đurđevačkom Poduzetničkom inkubatoru, a bila je članica koprivničkog Gradskog vijeća.

čitam...