18.7 C
Koprivnica
Četvrtak, 2. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
TREĆA HNL SJEVER

Na veliki derbi u Cvetkovec stižu Ždralovi, križevački Radnik ugostit će Papuk, a Picoki ludbrešku Podravinu
N

Svi susreti igraju se u subotu u 17 sati.

Ne propustite

Pred nama su susreti 20. kola Treće HNL Sjever. Svi susreti igraju se u subotu u 17 sati. Situacija na vrhu itekako je zanimljiva. Vodeća Mladost iz Ždralova ima 39 bodova, dva više od križevačkog Radnika te četiri, odnosno šest više u odnosu na Tehničar i Polet. Do kraja su ostala svega tri kola

U prvome od njih Radnik će ugostiti Papuk iz Orahovice, petoplasirani sastav. Ranije ove eszone Križevčani su slavili 0-1 pogotkom Mihaela Mladena s bijele točke. Želi li prigorski sastav zadržati neizvjesnost, morat će savladati neugodnog protivnika.

Đurđevački Graničar na ŠRC-u bit će domaćin ogleda s ludbreškom Podravinom. Picoki su pretposljednji, 11., s devet bodova. Ludbrežani, pak, drže šestu poziciju. Snage su odmjerili sredinom listopada kada je Sven Golub dvama pogocima Podravini osigurao tri boda. Igor Sabol je, pak, zatresao mrežu u ime Graničara.

Svakako najzanimljiviji par čine Tehničar i Mladost. Kao što je rečeno, sastave iz Cvetkovca i Ždralova dijele svega četiri boda, što dodatno pojačava status derbija, uz, dakako, igračku kvalitetu oba sastava. Prva utakmica završila je s mirnih 0-0. Dakle, i jedni i drugi ostali su dužni. Ne sumnjamo kako će na Starome bregu biti zanimljivo.

Od koprivničko-križevačkih predstavnika preostalo je spomenuti virovski Podravac koji putuje u Viroviticu. Nezavidna situacija virovskog trećeligaša dobro je poznata. Virovitičani možda jesu deseti, no istovremeno imaju 18 bodova više.

Ostale parove 20. kola čine Varteks i Bjelovar te Rudar Mursko Središće i Polet Sveti Martin na Muri.

Treća HNL Sjever, 20. kolo, subota 24. travnja, 17 sati:

Radnik-Križevci – Papuk
Graničar Đ – Podravina L
Varteks – Bjelovar
Rudar MS – Polet SMnM
Tehničar – Mladost Ž
Virovitica – Podravac V

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

pomozimo

JOŠ MOŽETE GLASATI! “Radići” i učenici iz Sokolovca trebaju vaš “klik” do ponoći, pomozite im da opreme knjižnice!

Udruga "RTL pomaže djeci" oprema knjižnice osnovnih škola diljem Lijepe Naše! Tako su učenici iz Osnovne škole "Braća Radić" i...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×