21.8 C
Koprivnica
Subota, 4. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
neslužbeni rezultati

FOTO Prve reakcije iz stožera HDZ-a, Sobota: Rezultat je očekivan, nadamo se boljoj poziciji u skupštini, Koren: Nije važno tko ide sa mnom u drugi krug
F

Ne propustite

Stižu prve reakcije iz stožera koprivničko-križevačkog HDZ-a na zasad neslužbene rezultate Državnog izbornog povjerenstva.

– Zasad imamo podatak za 211 obrađenih biračkih mjesta od 254, zadovoljstvo je naše, to smo predviđali, uvjerljiv ulazak Korena i što smo najavljivali da HDZ zadrži pozicije u općinama, što ostvarujemo. Znamo da smo zadržali osam pozicija, a u drugome krugu imamo priliku ostvariti bolje rezultate. U Koprivnici ne možemo biti zadovoljni, cilj nam je bio drugi krug, na našu žalost to se nije dogodilo, čestitam Mišelu Jakšiću na rezultatima – rekao je Sobota na početku.

– Za Županijsku skupštinu rezultat je očekivan, ima iznenađenja, ono što znamo daje nam priliku i nadu da ćemo i u Županijskoj skupštini s Korenom odraditi kao i prije – rekao je.

Napomenimo da je Darko Sobota novi načelnik Kalinovca, pokazali su rezultati.

Koren je rekao kako “rezultati nisu konačni i vidljivo je da postoje mogućnosti različitih varijanti kad bude sve obrađeno.”

– Nepobitno je da ulazimo u drugi krug s prve pozicije, a ne bih mogao biti siguran tko će s nama u drugi krug, možemo reći da nam nije toliko ni važno. U Skupštin će, vidljivo je s obzirom na velik broj lista, njih devet, sigurno biti zahtjevan zadatak da se formira većina, no vjerujemo da ćemo to uspjeti s koalicijskim partnerima. Rečeno je da su za koprivničke izbore poznati, pridružujem se riječima Sobote i čestitam – kaže Koren.

Ljubić je zahvalio biračima, čestitao Jakšiću.

– Rezultatima u Koprivnici nismo zadovoljni do kraja, no to je jedna poruka da se popravimo, trgnemo, radimo, a na Županiji smo bolji pa ćemo tako nastaviti dalje – rekao je on.

Marković kaže kako nisu zadovoljni rezultatom u Koprivnici.

– Nastavit ćemo djelovati, htio bih čestitati Jakšiću, svima na fer i korektnoj kampanji, dijalogu, nadamo se nastaviti kroz rad na gradskom vijeću i poticati projekte, ideje koje smo nudili u svom mandatu – rekao je Marković.

Željko Pintar (HSU) je čestitao Korenu na rezultatima.

– Nadam se u da ćemo u moći nastaviti rad u skupštini, a siguran sam da će novi župan biti Darko Koren – dodao je.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Užas

JE LI TO MOGUĆE Pogledajte što su “pametnjakovići” napravili pametnoj klupi kod Gimnazije

Neki su pametnjakovići, zapravo delinkventi ili možda pojedinac napravili pravu štetu na jednoj od pametnih klupa postavljenih u gradu....
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×