18.5 C
Koprivnica
Subota, 4. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Uspostavljena buduća suradnja između Turističke zajednice Koprivnice i slovenskih Domžala
U

Ne propustite

Jučer su gradski izaslanici Koprivnice održali radni sastanak sa slovenskim kolegama u Domžalama na temu buduće suradnje između ta dva grada. Uz gradske dužnosnike sastanku je nazočio i Renato Labazan, direktor Gradske turističke zajednice koji je otvorio pitanja s područja turizma i predložio konkretne prijedloge.

Predložena je inicijativa buduće suradnje, razmjene turističkih sadržaja i zajedničko apliciranje u Europske fondove, što su domaćini bezrezervno podržali. Naši iznimno atraktivni povijesni sadržaji sjajno bi se uklopili i oživili slovenske povijesne resurse, dok bi s druge strane slovenski stari zanati upotpunili naše „Podravske motive“ kao i „Renesansni festival“.

Ova inicijativa kao i realizirani projekt prekogranične suradnje s Mađarskom, konkretnije uključuje Koprivnicu i okolicu u turistička kretanja u europskim razmjerima.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Užas

JE LI TO MOGUĆE Pogledajte što su “pametnjakovići” napravili pametnoj klupi kod Gimnazije

Neki su pametnjakovići, zapravo delinkventi ili možda pojedinac napravili pravu štetu na jednoj od pametnih klupa postavljenih u gradu....
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×