12.9 C
Koprivnica
Subota, 27. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
PRVA ŽNL

Andrašić, trener prvaka iz Imbriovca, otkrio prijelomni trenutak koji ih je odveo do naslova: Ondje su proradile pozitivne emocije
A

Do kraja prvenstva odradit će još dvije prvenstvene utakmice, i to protiv Kalinovca i vojakovačke Viktorije.

Ne propustite

Na savršen način, pobjedom nad kunovečkim Bratstvom u derbiju 24. kola, imbriovečki Borac osigurao je naslov prvaka Prve ŽNL! Pogotke vrijedne triju bodova, kao i trofeja pobjednika, postigli su Bruno Lončarić u 52., Filip Škaro u 55. te Vedran Kovač u 63. minuti. Dakle, u desetak minuta riješili su pitanje pobjednika, dok je poraz u 81. ublažio Ivan Blažević.

– Pobjeda je zaslužena, stvorili smo puno prilika. Pobjeda je mogla biti i izraženija, ali nemam zamjerke. Odigrali smo dobru utakmicu – započeo je trener Borca Zlatko Andrašić.

Podsjetimo, laskava titula jesenskih prvaka otišla je u ruke Sloge iz Koprivničkog Ivanca za kojom je Borac poprilično zaostajao. Ipak, Andrašićevi momci uspjeli su ih sustići pa i prestići.

– Vjerujemo dok matematički postoji šansa. Dostigli smo i 11 bodova. Tri su boda puno, a kola lagano krenu nizbrdo. Zaredali smo ozbiljne rezultate, dizali smo se iz utakmice u utakmicu. Prvenstvo je, mislim, prelomila pobjeda u Hlebinama. Ondje su proradile pozitivne emocije, potom je sve bilo lakše – otkriva Andrašić.

Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija

Imbriovčani će – nakon finala Županijskog kupa koje se igra u srijedu, u 18 sati, na Gradskom stadionu Ivan Kušek Apaš – odraditi još dvije utakmice, i to protiv Kalinovca i vojakovačke Viktorije.

– U Imbriovcu sam desetak godina. Bez obzira na protivnika, svaku utakmicu igramo na pobjedu, tako i ove dvije – naglasio je Andrašić.

Foto: Zdravko Vuljak
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Svečana sjednica

Prekrasna Mirjana i ovog puta oduševila, jedan odjevni komad odjeće posebno se istaknuo

Ove srijede Križevci su slavili rođendan. Tako su brojni uzvanici iz ormara izvukli prekrasne modne kombinacije. Ravnateljica koprivničkog Doma zdravlja, Mirjana...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×