22.9 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 6. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
ŽALBA

Završio u zatvoru jer je ozlijedio izvanbračnu suprugu i prijetio kako će ubiti djecu, traži se stroža kazna
Z

Između ostaloga, dogodilo se u mjestima pokraj Koprivnice.

Ne propustite

Općinsko državno odvjetništvo u Koprivnici podnijelo je žalbu protiv prvostupanjske presude Općinskog suda u Koprivnici kojom je 40-godišnjak proglašen krivim zbog počinjenja kaznenih djela prijetnje i tjelesne ozljede. Osuđen je ja jedinstvenu kaznu zatvora u trajanju od jedne godine i dva mjeseca, od čega sedam mjeseci bezuvjetno, a sedam mjeseci uz rok kušnje od tri godine.

Državno odvjetništvo RH podsjeća kako je okrivljenik proglašen krivim jer je u prosincu 2020. godine, u mjestima pokraj Koprivnice, pijan prijetio izvanbračnoj supruzi, rekavši joj kako će ubiti nju, njihovu djecu i njezina brata. U siječnju ove godine je, pak, izvanbračnoj supruzi nanio tjelesne ozljede.

Žalba je podnesena zbog odluke o kazni. Naime, državno odvjetništvo smatra kako je izrečena kazna preblaga pa u žalbi predlažu strožu.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

kaos na cestama

Kakav lik! Pijan k’o zemlja vrludao po mraku na električnom romobilu

Susjedna Policijska uprava Varaždinske županije imala je pune ruke posla tijekom proteklog vikenda. Policijski službenici iz Ludbega u nedjelju su...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×