11.8 C
Koprivnica
Petak, 23. veljače 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
ŽALBA

Završio u zatvoru jer je ozlijedio izvanbračnu suprugu i prijetio kako će ubiti djecu, traži se stroža kazna
Z

Između ostaloga, dogodilo se u mjestima pokraj Koprivnice.

Ne propustite

Općinsko državno odvjetništvo u Koprivnici podnijelo je žalbu protiv prvostupanjske presude Općinskog suda u Koprivnici kojom je 40-godišnjak proglašen krivim zbog počinjenja kaznenih djela prijetnje i tjelesne ozljede. Osuđen je ja jedinstvenu kaznu zatvora u trajanju od jedne godine i dva mjeseca, od čega sedam mjeseci bezuvjetno, a sedam mjeseci uz rok kušnje od tri godine.

Državno odvjetništvo RH podsjeća kako je okrivljenik proglašen krivim jer je u prosincu 2020. godine, u mjestima pokraj Koprivnice, pijan prijetio izvanbračnoj supruzi, rekavši joj kako će ubiti nju, njihovu djecu i njezina brata. U siječnju ove godine je, pak, izvanbračnoj supruzi nanio tjelesne ozljede.

Žalba je podnesena zbog odluke o kazni. Naime, državno odvjetništvo smatra kako je izrečena kazna preblaga pa u žalbi predlažu strožu.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

HOBI ZA KOJI SE ŽIVI

FOTO/VIDEO Legrad je prepoznatljiv na karti umjetnosti grafita, a mladi Dino pravi je maher sa sprejem: Crtanje murala postalo je moj stil života

Legrad je već duže prepoznatljiv na karti umjetnosti grafita i to ponajprije zahvaljujući Gordanu Cvetniću (51) koji je prije...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×