18.5 C
Koprivnica
Subota, 4. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
ČLANICE AK KOPRIVNICE

Lora Žuliček među gotovo stotinu natjecatelja na Bilogori dotrčala do zlata, Vanja Rupčić treća u svojoj kategoriji
L

Sveukupno se natjecalo 259 natjecatelja, a koprivnički je klub imao natjecatelje u sve tri utrke.

Ne propustite

Članovi Atletskog kluba Koprivnica u subotu su nastupali na prvom izdanju natjecanja Bilogora trail, čiji su start i cilj bili kod Planinarskog doma Kamenitovac. Gledatelji su imali priliku vidjeti tri utrke – na pet i pol kilometara, na 15 kilometara i najzahtjevniju na 24 kilometra, koje su trkače vodile bilogorskom prirodom.

Sveukupno se natjecalo 259 natjecatelja, a koprivnički je klub imao natjecatelje u sve tri utrke. Utrku od pet i pol kilometara u kojoj se natjecalo 119 natjecatelja trčala je Marina Matota te u skupini žena zauzela odlično 23. mjesto s vremenom 44:36.

Utrku od 15 kilometara, odnosno 16,7 km u kojoj je nastupilo 93 natjecatelja najuspješnije je istrčala njihova članica Lora Žuliček koja je zauzela prvo mjesto u kategoriji žena s vremenom 1:44:05. Istu stazu uspješno su istrčali i Albert Rušak, Sonja Rušak i Zdravko Ljubić.

Iscrpnu utrku od 24 kilometra u kojoj je nastupilo 47 trkača od koprivničkih atletičara najbrže je završio Matija Antolaš sa vremenom 2:28:08 i zauzeo odlično šesto mjesto, dok je Mirko Antoljak bio 11., a Ino Šepec 12.

U ženskoj konkurenciji najuspješnija je bila Vanja Rupčić koja je zauzela treće mjesto s vremenom 2:51:24. Estera Rac se smjestila na sedmo mjesto, Dijana Radotović na deveto, Ivana Merc bila je 10., a Marija Vladušić utrku je završila na 11. mjestu.

Već u nedjelju dio navedene ekipe nastupit će na Štafetnom triatlonu Jurinih 3×1 koje se održava u Varaždinu na jezeru Aquaciy.

Foto: AK Koprivnica
Foto: AK Koprivnica
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Užas

JE LI TO MOGUĆE Pogledajte što su “pametnjakovići” napravili pametnoj klupi kod Gimnazije

Neki su pametnjakovići, zapravo delinkventi ili možda pojedinac napravili pravu štetu na jednoj od pametnih klupa postavljenih u gradu....
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×