19.9 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 6. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
KEREKESH TEATAR

Imamo čak četvero dobitnika ulaznica za današnje predstave Proščenje vu Gruntovcu i Imovina
I

Organizator je poručio kako će se obje današnje predstave održati u dvorani Srednje škole u Koprivnici, umjesto na Šoderici. Razlog je moguće nepovoljno vrijeme.

Ne propustite

Sedmu godinu zaredom u organizaciji Kerekesh Teatra i Udruge Mladih Koprivnice održat će se ljetna manifestacija Ljeto na Šoderici. Ove će se godine odigrati šest predstava.

Sljedeći termin je danas, u četvrtak, a uključuje dvije predstave. Predstava naziva Proščenje vu Gruntovcu održat će se u 18 sati, dok će predstava Imovina istoga dana krenuti u 20.30 sati. Organizator je poručio kako će se obje današnje predstave održati u dvorani Srednje škole u Koprivnici, umjesto na Šoderici. Razlog je moguće nepovoljno vrijeme.

Portal ePodravina za četvero dobitnika ima po dvije ulaznice. Igrali ste se s nama na našoj Facebook stranici, a mi smo izvukli sretnike.

Dakle, dobitnici karata za predstavu Proščenje vu Gruntovcu su: Dijana Marđetko i Dino Peršinović.

A dobitnice karata za predstavu Imovina su: Nina Petric Vranic i Tatjana Pavlović.

Čestitamo!

Dobitnici karata dužni su svoje karte podići na ulazu u kazališni prostor najkasnije 30 minuta prije svake predstave jer u protivnom karte idu u slobodnu prodaju.

U sklopu Ljeta na Šoderici 8. lipnja, u 20.30 sati, održat će se predstava Ringišpil, dok je 29. lipnja, u 20.30 sati, na rasporedu predstava Skupština.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

kaos na cestama

Kakav lik! Pijan k’o zemlja vrludao po mraku na električnom romobilu

Susjedna Policijska uprava Varaždinske županije imala je pune ruke posla tijekom proteklog vikenda. Policijski službenici iz Ludbega u nedjelju su...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×