21.8 C
Koprivnica
Utorak, 30. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
RADIONICA

Križevčani, dođite u knjižnicu i upoznajte se s radom 3D printera
K

Demonstrirat će se ispis 3D modela.

Ne propustite

Gradska knjižnica Franjo Marković Križevci poziva djecu od 10 do 15 godina na radionicu korištenja 3D printera na kojoj će se upoznati s osnovama, naučiti kako isprintati 3D model te upoznati alate za samostalnu izradu istih. Demonstrirat će se, također, ispis jednoga 3D modela.

Na radionicu se prijavljuje na email gkfm.ozo@gmail.com, na broj 048/682-646 ili osobno u knjižnici. Broj sudionika je ograničen. Radionice će se održavati na studijskom odjelu knjižnice, i to 15. srpnja od 17 do 20 sati te 22. srpnja od 17 do 20 sati.

Jednako tako, pozivaju i sve korisnike knjižnice na kratku radionicu kojom će se upoznati s 3D printerom. Za njih nije potrebna najava, a održavat će 13., 20. i 27. srpnja od 16 do 17 sati te 15., 22. i 29. srpnja od 9 do 10 sati.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Nacionalni dan hitne medicinske službe

FOTO/VIDEO Hitna služba pokazala spremnost i brzinu u kriznim situacijama, Kučko Gudelj: Ovo je jedna od najzahtjevnijih i najstresnijih grana medicine

Danas je Nacionalni dan hitne medicinske službe! I ovu godinu, na Zrinskom trgu u Koprivnici, Strossmayerovom trgu u Križevcima i...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×