10.2 C
Koprivnica
Četvrtak, 18. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Šesta dodjela

FOTO Križevačka knjižnica nagradila najčitatelje i najčitateljice
F

Posebna zanimljivost je i priznanje za najveću čitateljsku obitelj, a priznanje je uručeno obitelji Šustić

Ne propustite

Gradska knjižnice Franjo Marković iz Križevaca tradicionalno je i ove godine nagradila najčitatelja i najčitateljicu na šestoj dodjeli priznanja.

Klara Rađa proglašena je novom ambasadoricom čitanja, a najčitatelji i najčitateljice svoja su priznanja dobili po različitim kategorijama.

Ovogodišnji dobitnici su Iris Kruhin, Anamaria Prosenečki, Andrea Vukalović, Lucija i Karla Vlahek, Karla Miklečić, Mihaela Pokrivač, Vesna Pokos Perharić, Zorica Lober, Luka Podolski, Tina Horvat, Maja Ljubek i Ivka Lugarec.

Posebna zanimljivost je i priznanje za najveću čitateljsku obitelj, a priznanje je uručeno obitelji Šustić.

Marjana Janeš-Žulj, ravnateljica knjižnice čestitala je svim nagrađenima i istaknula kako su na ponos cijeloj zajednici.

Pročelnik Sandro Novosel prilikom dodjele istaknuo je kako je Tin Ujević rekao da knjiga nije hrana, već je poslastica.

– Walt Disney je rekao da ima više blaga u knjizi, nego na jednom otoku punom zlata, a Tomo Akvinski je rekao da se jako boji čovjeka koji je pročitao samo jednu knjigu. Želim svima vama da se oslađujete, da uživate u književnim poslasticama kojih je pregršt u Gradskoj knjižnici Franjo Marković – rekao je pročelnik Novosel.

Foto: Grad Križevci
Foto: Grad Križevci
Foto: Grad Križevci
Foto: Grad Križevci
Foto: Grad Križevci
Foto: Grad Križevci
Foto: Grad Križevci
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Jutro nakon izbora

[Za ePODRAVINU] Lacković zadovoljan rezultatima izbora: Najslađi mandat je onaj koji dolazi uz podršku preferencijalnih glasova

Jutro nakon parlamentarnih izbora sigurno je dobro za nezavisnog Željka Lackovića, koji se na ovim izborima kandidirao na listi...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×