18.7 C
Koprivnica
Četvrtak, 2. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
SREĆOM, SVE JE DOBRO PROŠLO

Djevojka (19) i dijete (1) otrovani ugljičnim monoksidom, hitno prebačeni u bolnicu
D

Kako bi se izbjegli tragični događaji, upozoravamo građane kako je obavezno da plinska trošila i trošila na tekuća goriva (plamenici, protočni bojleri) servisiraju ovlašteni stručni serviseri jer će se na taj način povećati sigurnost i racionalizirati potrošnja goriva, upozorava policija.

Ne propustite

U Ulici Stjepana Vukovića u Varaždinu jučer je, oko 13 sati, zabilježen slučaj trovanja ugljičnim monoksidom, stoji u izvješću Policijske uprave varaždinske. Navode kako je do nesretnog događaja, u kojemu su otrovani 19-godišnja djevojka i jednogodišnje dijete, došlo “uslijed povećane koncentracije ugljičnog monoksida zbog neispravnosti plinskog bojlera i povrata dimnih plinova.”

Vozilo hitne medicine odvelo ih je u varaždinsku Opću bolnicu, a prema pisanju 24sata, djevojka i dijete već su sinoć stigli kući. U dobrome su stanju, a pozvali su i servisera koji će popraviti bojler.

– Kako bi se izbjegli tragični događaji, upozoravamo građane kako je obavezno da plinska trošila i trošila na tekuća goriva (plamenici, protočni bojleri) servisiraju ovlašteni stručni serviseri jer će se na taj način povećati sigurnost i racionalizirati potrošnja goriva. Što se tiče dimnjaka, također je potrebno da ih barem jednom godišnje redovito pregledavaju ovlaštene i stručne osobe – upozorava varaždinska policija.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

pomozimo

JOŠ MOŽETE GLASATI! “Radići” i učenici iz Sokolovca trebaju vaš “klik” do ponoći, pomozite im da opreme knjižnice!

Udruga "RTL pomaže djeci" oprema knjižnice osnovnih škola diljem Lijepe Naše! Tako su učenici iz Osnovne škole "Braća Radić" i...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×