12.9 C
Koprivnica
Subota, 27. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Policija obilježava svoj dan
P

Ne propustite

Natjecanjem u praktičnom streljaštvu na strelištu Dubovečki Breg u Koprivnici Policijska uprava koprivničko-križevačka počela je obilježavati Dan policije. PU Koprivničko-križevačka je prva policijska uprava u Hrvatskoj koja je organizirala ovu vrstu gađanja, na kojem se okupilo deset tročlanih ekipa krim policije, policijskih postaja u Koprivnici i Đurđevcu, OKC-a te interventne i pogranične policije. Gađali su desetak metara udaljene makete napadača, a natjecanju je nazočio i MUP-ov glavni voditelj programa policijskog treninga za sve instruktore Siniša Jasić, koji nije krio zadovoljstvo viđenim.

foto: Marijan Sušenj– Situacijsko gađanje je najrealnija simulacija stvarnih okolnosti u kojima bi policajci koristili vatreno oružje, jer se od njih traži da trče, gađaju iz stojećeg stava, dok kleće i leže, zatim zahtijeva taktiku i pokazuje koliko su obučeni. PU koprivničko-križevačka je organiziranjem ovog natjecanja napravila veliki iskorak u odnosu na druge policijske uprave, od kojih ću tražiti da slijede ovaj primjer, a ovdje prikupljena iskustva koristit ćemo u budućnosti – naglasio je Siniša Jasić.

Siniša Jasić // foto: Marijan SušenjPU koprivničko-križevačka će Dan policije obilježiti i 24. rujna natjecanjem u plivanju na gradskim bazenima Cerine, 25. rujna polaganjem vijenaca na Križ života na Gradskom groblju, svetom misom i svečanom akademijom te 29. rujna polaganjem cvijeća na grobove poginulih pripadnika MUP-a, danom otvorenih vrata naše PU i prezentacijom rada policije na trgovima u Koprivnici, Križevcima i Đurđevcu.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Svečana sjednica

Prekrasna Mirjana i ovog puta oduševila, jedan odjevni komad odjeće posebno se istaknuo

Ove srijede Križevci su slavili rođendan. Tako su brojni uzvanici iz ormara izvukli prekrasne modne kombinacije. Ravnateljica koprivničkog Doma zdravlja, Mirjana...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×