18.5 C
Koprivnica
Subota, 4. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
NOVI TERMIN U RUJNU

Na Križevačkom velikom Spravišču nastupit će Vanna, Slavonske lole i Petar Grašo
N

Manifestaciju prate brojna kulturna događanja, predstavljanje tradicijskih zanata, prigorskih jela i vina, književne večeri, izložbe, koncerti, sportska natjecanja i druga iznenađenja

Ne propustite

Organizatori Križevačkog velikog spravišča odredili su novi termin za održavanje manifestacije. Prema onom što su najavili iz Turističke zajednice Grada Križevaca i Grada Križevaca, novi datum je od 03. do 05. rujna.

Ako je suditi prema najavama na društvenim mrežama čekaju nas tri dana vrhunske zabave i uživancije.

U petak, na glavnoj pozornici na Strossmayerovom trgu nastupa Vanna, subota je rezervirana za Slavonske lole, a nedjelja za Petra Grašu.

Manifestaciju inače prate brojna kulturna događanja kao što su nastupi domaćih i inozemnih folklornih i puhačkih skupina, predstavljanje tradicijskih zanata, obrtništva, domaće radinosti, prigorskih jela i vina, književne večeri, izložbe, koncerti ozbiljne, narodne i zabavne glazbe, sportska natjecanja i druga iznenađenja koja je moguće otkriti jedino dolaskom u Križevce koji za vrijeme Spravišča, sa svojim trgovima, postaju velika pozornica s prigodnim programima za sve uzraste.

Podsjetimo, iako su organizatori u lipnju do zadnjeg trenutka vjerovali kako će događanje uspjeti održati, s obzirom na onda važeće mjere, manifestaciju koju dnevno posjeti nekoliko tisuća posjetitelja nije bilo moguće pripremiti i održati u skladu s važećim epidemiološkim preporukama i odlukama, kao niti ispuniti uvjete o ograničenju okupljanja.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Užas

JE LI TO MOGUĆE Pogledajte što su “pametnjakovići” napravili pametnoj klupi kod Gimnazije

Neki su pametnjakovići, zapravo delinkventi ili možda pojedinac napravili pravu štetu na jednoj od pametnih klupa postavljenih u gradu....
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×