13.2 C
Koprivnica
Četvrtak, 2. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
ČETVRTA RUNDA

FOTO Ljetni kamp na Cerinama u punom je jeku, igre i zabave ne nedostaje
F

Mališani su imali priliku upoznati Millie i Paula, glavne likove tečaja pod nazivom Jump With Joey namijenjenom djeci od 7 do 8 godina.

Ne propustite

Četvrti ovogodišnji Ljetni kamp na Bazenima Cerine u punom je jeku. U prva dva dana mališani su se okušali u raznim igrama na sunčalištu bazena i Sportskom centru Cerine, a pridružili su im se i vatrogasci koji su na zabavan i kreativan način održali svoje edukativne radionice.

Po prvi puta održana je i engleska radionica škole Helen Doron. Na kratkoj radionici prikazani su satovi engleskoga jezika u školi Helen Doron Koprivnica. Mališani su imali priliku upoznati Millie i Paula, glavne likove tečaja pod nazivom Jump With Joey namijenjenom djeci od 7 do 8 godina. Uz to su naučili neke nove riječi i ponovili boje na engleskome jeziku te zajedno zapjevali i zaplesali.

Nakon zajedničkog ručka uživali su u kupanju, plivanju te igrama na vodi.

Kako im je bilo, pogledajte u galeriji.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Upravo

FOTO Sudar Mercedesa i Škode na poznatom koprivničkom raskrižju, policija je na terenu

Prometna nesreća dogodila se maloprije na raskrižju Starogradske ulice i Ulice kraljice Jelene u Koprivnici. Kako doznajemo, sudarili su se...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×