22.9 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 6. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Kvalifikacije za SP // Hrvatske rukometašice pripremaju se za ogled sa Švedskom u Koprivnici
K

Ne propustite

Hrvatska ženska seniorska rukometna reprezentacija okupila prošle nedjelje u Zagrebu odakle je krenula u Umag na prvu fazu priprema za nadolazeće kvalifikacijske susrete sa Švedskom za Svjetsko prvenstvo 2015. u Danskoj. Prva će se utakmica odigrati 7. lipnja u Koprivnici, a uzvrat je sedam dana kasnije u Stockholmu.

– Što se tiče izgleda po rejtingu se zna da je Švedska treća, a mi trinaesti. Tako je na neki način u prednosti, ali mislim da su izgledi 50:50. Ako odigramo dobru utakmicu u Koprivnici imamo šanse i za uzvrat. Razlika? Teško je govoriti što je dosta, 5, 3, 2 ili 1 gol. Na kraju krajeva i u europskim utakmicama velike razlike iz prve utakmice ništa nisu značile: Rostov, primjerice, u finalu EHF kupa izgubi 33:20, a doma pobijedi 33:22, nedostajala su 2-3 gola. Bitno je kako ćemo mi odigrati. Prije svega moramo složiti kvalitetnu obranu. U Umagu ćemo sada biti pola na fizičkoj spremi, pola na rukometu, a u Koprivnici će biti isključivo taktika – rekao je izbornik Goran Mrđen.

Nakon prvog dijela priprema u Umagu, nastavak slijedi u Koprivnici, gdje će se priključiti Maja Kožnjak, Sonja Bašić, Maja Sokač i Andrea Penezić koje su ovog tjedna izostale zbog klupskih obveza. Reprezentacija će trenirati u gimnazijskoj dvorani, a boraviti u đurđevačkom hotelu Picok.

Prvi kvalifikacijski susret sa Švedskom igra se 7. lipnja u Koprivnici s početkom u 17.15 sati, a uzvratni susret u Švedskoj 14. lipnja u 18.15 sati. Ulaznice za koprivnički dvoboj stoje 30 kuna, a mogu se kupiti u Marbisu na Taraščicama ili online na www.ulaznice.hr. Preko interneta je dostupno još više od 900 ulaznica.

Trening hrvatskih rukometašica u Umagu // Foto: HRS

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

predivna

FOTO Koprivničanka Valentina na izboru Najljepše mame Hrvatske ponijela titulu Miss elegancije: Mislim da mi to baš stoji

Završeno je osmo finale izbora za Najljepšu Mamu Hrvatske, u Kući umjetnosti Arsen u Šibeniku. Titulu Elegantnost2024 osvojila je predivna...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×