POVRATAK

HRS donio odluku o nastavku natjecanja, Podravkašice se na teren vraćaju za manje od dva tjedna

Zadovoljni smo zbog ostvarenog dijaloga s predsjednikom HRS-a kao i predstavnicima HRS-a koji su uvažili inicijativu ženskih klubova, rekla je direktorica RK Podravke Vlatka Mihoci.

09:27h
0
Foto: RK Podravka Vegeta
Foto: RK Podravka Vegeta

Upravni odbor Hrvatskog rukometnog saveza u ponedjeljak je na desetoj telefonskoj sjednici donio odluku o nastavku natjecanja Hrvatskih rukometnih liga za sezonu 2020./21.

Nakon inicijative koju su ženski klubovi, njih 41 od ukupno 47, uputili HRS-u i zatražili izmjenu odluke o prekidu natjecanja, Upravni odbor je odlučio kako će se natjecanje u ženskim ligama nastaviti 8. svibnja, dok će se momčadi Paket24 Premijer lige na teren vratiti 12. svibnja.

– Zadovoljni smo zbog ostvarenog dijaloga s predsjednikom HRS-a kao i predstavnicima HRS-a koji su uvažili inicijativu ženskih klubova i donijeli odluku koja će nam svima olakšati nastavak sezone. Sretni smo što je iskazano razumijevanje vezano uz sve točke o kojima se raspravljalo i što ćemo s prvenstvom nastaviti 8. svibnja, a završiti najkasnije početkom lipnja. S obzirom da su pred klubove postavljeni određeni zahtjevi, sukladno epidemiološkom protokolu, zadovoljni smo što će se u nastavku natjecanja, ujedno provoditi antigenski testovi uoči odigravanja svih utakmica Hrvatskih rukometnih liga, što smo u ovoj sezoni bili obavezni samo uoči europskih utakmica – rekla je direktorica RK Podravke Vlatka Mihoci.