13.2 C
Koprivnica
Četvrtak, 2. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
POMOZITE

Šinterice dobra srca na Podravskim motivima prikupljat će donacije za pomoć podravskim macama
Š

Najavljuju kako se 4. listopada obilježava Svjetski dan zaštite životinja. U korak s time, prikupljat će donacije za napuštene životinje.

Ne propustite

Jedan dan dijeli nas od Podravskih motiva, čiji program možete pronaći ovdje. Kućice i štandovi već se nekoliko dana nalaze na Zrinskome trgu, što znači da je sve spremno za jesensko izdanje manifestacije koje će se održati uz mošt i kostanje kao glavne simbole.

Svoje mjesto na štandu imat će Šinterice dobra srca, koprivnička udruga koja se bavi mnogima omiljenim kućnim ljubimcima – mačkama. Poručuju kako će u subotu i nedjelju, od 8 do 20 sati, nuditi raznoliku ponudu jer su im se odazvali umjetnici iz cijele Hrvatske.

Svi oni žele pomoći podravskim macama, a isto mogu učiniti i svi koji će posjetiti Motive. Usto, najavljuju kako se 4. listopada obilježava Svjetski dan zaštite životinja. U korak s time, prikupljat će donacije za napuštene životinje. Sudjelovat će saloni za šišanje i uređivanje kućnih ljubimaca te frizerski i kozmetički saloni iz Koprivnice u vidu poklon bonova.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Upravo

FOTO Sudar Mercedesa i Škode na poznatom koprivničkom raskrižju, policija je na terenu

Prometna nesreća dogodila se maloprije na raskrižju Starogradske ulice i Ulice kraljice Jelene u Koprivnici. Kako doznajemo, sudarili su se...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×