14 C
Koprivnica
Petak, 3. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
ženska košarka

FOTO Virovke na pogon Valentine Hrženjak u županijskom derbiju svladale Koprivnicu
F

Već nakon prve četvrtine stvorile su razliku od desetak koševa razlike, koju su bez većih problema kontrolirale u ostatku dvoboja

Ne propustite

Proteklog vikenda počela je prvenstvena sezona u Prvoj ženskoj ligi za košarkašice, a odmah u prvom kolu imali smo županijski okršaj Koprivnice i Podravca. Igralo se u koprivničkoj dvorani Vinko Zember, a pobjedu su odnijele favorizirane Virovke, pod vodstvom trenera Mihaela Laptuša. Bilo je 60:70.

Košarkašice Podravca bolje su ušle u utakmicu i kontrolirale je od samog početka. Već nakon prve četvrtine stvorile su razliku od desetak koševa razlike, koju su bez većih problema kontrolirale u ostatku dvoboja. Malo su posustale tek u posljednjih desetak minuta, kada im se Koprivnica koliko-toliko približila.

Igračica utakmice bila je virovska kapetanica Valentina Hrženjak, koja je ubacila čak 27 koševa, od toga dvije trice. U sljedećem kolu Virovke gostuju u Čakovcu.

Foto: ŽKK Podravac

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Prekrasna!

Sestra Andrea oduševila nas ružičastom haljinom i prekrasnim osmijehom

Danas se održao 7. kongres medicinski sestara u dvorani Domoljub. To je ujedno bila prilika da se medicinske sestre, primalje...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×