19.9 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 6. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
neodgovorni vozači

KOJI KAOS! Na sudu završilo troje recidivista koji nema što nisu prekršili, a kazne su samo padale
K

Dovedena je i 40-godišnja vozačica koja je istoga dana, u 21.40 sati u Imbriovcu, upravljala osobnim automobilom prije položenog vozačkog ispita.

Ne propustite

Na sudu su danas imali pune ruke posla.

Na Prekršajni odjel Općinskog suda u Koprivnici, Stalna služba Đurđevac, doveden je 57-godišnji vozač. On je u ponedjeljak u 23 sata, u Đurđevcu u Ulici Matije Gupca, upravljao osobnim automobilom pod utjecajem alkohola od 1,49 promila. Vozač je kažnjen novčanom kaznom od 5.800 kuna i zabranom upravljanja motornim vozilima B kategorije četiri mjeseca.

Također, doveden je 50-godišnji vozač koji je također u ponedjeljak, u 21.25 sati u Štaglincu, upravljao osobnim automobilom pod utjecajem alkohola od 2,09 promila.

Nije imao ni vozačku koja mu je oduzeta i poništena radi nakupljenih više od 12 negativnih prekršajnih bodova, rješenjem  Policijske uprave koprivničko-križevačke.

Također, vozio je za vrijeme izrečene zaštitne mjere zabrane upravljanja motornim vozilima B kategorije.

Vozač je kažnjen kaznom zatvora od 38 dana uvjetno na 12 mjeseci i zabranom upravljanja motornim vozilima B kategorije pet mjeseci.

Dovedena je i 40-godišnja vozačica koja je istoga dana, u 21.40 sati u Imbriovcu, upravljala osobnim automobilom prije položenog vozačkog ispita, za vrijeme izrečene zaštitne mjere zabrane upravljanja motornim vozilima B kategorije, nije koristila sigurnosni pojas te je u vozilu prevozila više osoba od upisanog u prometnoj dozvoli.

Vozačica je kažnjena novčanom kaznom od 1.300 kuna, kaznom zatvora od 18 dana, uvjetno na 12 mjeseci, i zabranom upravljanja motornim vozilima B kategorije četiri mjeseca, kad za to stekne uvjete.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

kaos na cestama

Kakav lik! Pijan k’o zemlja vrludao po mraku na električnom romobilu

Susjedna Policijska uprava Varaždinske županije imala je pune ruke posla tijekom proteklog vikenda. Policijski službenici iz Ludbega u nedjelju su...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×