18.7 C
Koprivnica
Četvrtak, 2. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
tradicija

Koprivnica i ove godine misli na siromašnu djecu, povodom Božića daruje ih s 250 kuna
K

Riječ je o djeci smještenoj u udomiteljskim obiteljima, djeci čiji su roditelji korisnici zajamčene minimalne naknade, djeci kojima su oba roditelja nezaposlena, umirovljenici ili poljoprivrednici koji nisu u sustavu PDV-a

Ne propustite

Grad Koprivnica i ove će godine tradicionalno organizirati Božićno darivanje djece rođene od 2006. do 2021. godine. Riječ je o djeci smještenoj u udomiteljskim obiteljima, djeci čiji su roditelji korisnici zajamčene minimalne naknade, djeci kojima su oba roditelja nezaposlena, umirovljenici ili poljoprivrednici koji nisu u sustavu PDV-a.

– Pred nama su božićno-novogodišnji blagdani kojima se naši najmlađi najviše vesele. Upravo zato Grad Koprivnica svake godine organizira darivanje djece, a sve kako bi im blagdani bili još veseliji. Svako dijete dobit će poklon bon u vrijednosti 250 kuna – kazao je gradonačelnik Mišel Jakšić.

Djeca korisnika zajamčene minimalne naknade i djeca smještena u udomiteljskim obiteljima dar će dobiti temeljem popisa Centra za socijalnu skrb Koprivnica.

Pravo na dar ostala djeca ostvaruju temeljem upisa koji će se obavljati u Gradskoj upravi uz priloženu potrebnu dokumentaciju, s time da je osnovni uvjet prebivalište na području grada Koprivnice (Bakovčica, Draganovec, Herešin, Jagnjedovec, Kunovec Breg, Reka, Starigrad i Štaglinec). Upis djece počeo je jutros i trajat će sve do 26. studenog, i to u prizemlju zgrade gradske uprave, u sobi broj dva. Upisi se vrše od devet do 12 sati.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

pomozimo

JOŠ MOŽETE GLASATI! “Radići” i učenici iz Sokolovca trebaju vaš “klik” do ponoći, pomozite im da opreme knjižnice!

Udruga "RTL pomaže djeci" oprema knjižnice osnovnih škola diljem Lijepe Naše! Tako su učenici iz Osnovne škole "Braća Radić" i...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×