33.5 C
Koprivnica
Subota, 27. srpnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
stare-nove rukovodeće osobe

Martin Kozjak i Jelena Velić ostaju na direktorskim mjestima Komunalnog poduzeća i Križevačkog poduzetničkog centra
M

Jedini su se javili na objavljene natječaje.

Ne propustite

Da su blagdani zaista iza nas pokazuje najava 6. sjednice Gradskoga vijeća Grada Križevaca. Vijećnice i vijećnici prigorskoga grada idući četvrtak okupit će se u kinodvorani u Razvojnom centru i tehnološkom parku te raspravljati o 11. točaka dnevnoga reda.

Druga i treća u nizu odnose se na donošenje odluka o predlaganju kandidata za direktorske pozicije u Komunalnom poduzeću d.o.o. i Križevačkom poduzetničkom centru d.o.o. Na natječaje su se javile dvije osobe, po jedna na svaki, i to one koje upravo obavljaju tu funkciju.

Kozjak ostaje na čelu Komunalnog poduzeća

Skupština križevačkog Komunalnog poduzeća imat će priliku prihvatiti Martina Kozjaka kao novog-starog direktora. S obzirom na to da nema konkurenciju, isto će činiti iduće četiri godine. U ožujku 2018. godine naslijedio je Gorana Gregureka. U njegovu životopisu stoji kako je čelnu poziciju u Komunalnom poduzeću imao od ožujka 2018. do danas. Kao njegovi glavni zadaci navedeni su: određivanje poslovne politike tvrtke te donošenje pripadajućih planova, organizacija u rukovođenje radom i poslovanjem tvrtke, izvještavanje Nadzornog odbora i Skupštine tvrtke o svom radu i poslovanju tvrtke i donošenje općih akata tvrtke.

Kozjak je prije toga bio voditelj projekta u tvrtkama za konzalting, inženjering i prodaju stanova te za konzalting, inženjering i vođenje izgradnje industrijskih postrojenja. Bio je, također, glavni inženjer gradilišta, voditelj gradilišta i projekta i voditelj radova u različitim firmama, kao i suradnik nadzornog inženjera. Volontirao je u gradskoj upravi, odnosno bio suradnik u Upravnom odjelu za stambeno-komunalne djelatnosti.

Svojim obrazovanjem stekao je stručnu titulu specijalista inženjera građevinarstva.

Martin Kozjak (lijevo) i gradonačelnik Mario Rajn // Foto: Grad Križevci
Jelena Velić vršiteljica dužnosti direktora Poduzetničkog centra postala je 16. ožujka 2021. godine.

Kao u slučaju Kozjaka, Jelena Velić jedina je kandidatkinja za, zapravo, vlastito mjesto direktorice Križevačkog poduzetničkog centra. Prihvati li Skupština, i ona će dobiti novi četverogodišnji mandat nakon što je funkciju preuzela od prijašnjeg direktora Tomislava Gerića. Riječ je o poziciji koja podrazumijeva planiranje, organiziranje, koordiniranje i kontroliranje rada, provedbu aktivnosti, brigu o financijama, zapošljavanju i plaćama. Tu su i, na primjer, briga o napretku poslovanja, izrada poslovnih planova ili podnošenje raznih izvješća.

U danima prije dolaska u Poduzetnički centar bila je javnobilježnička vježbenica, odnosno pravnica u uredu javnog bilježnika, referentica za ljudske potencijale u građevinskoj firmi te viša stručna suradnica za pravne poslove u Upravnom odjelu za pravne i opće poslove Grada Križevaca. Inače diplomirana pravnica, J. Velić vršiteljica dužnosti direktora Poduzetničkog centra postala je 16. ožujka 2021. godine.

Obavljeni su razgovori s kandidatima. Preostaje potvrda njihova imenovanja.

Prva ovogodišnja sjednica Gradskog vijeća održat će se u prošle godine otvorenom kinu // Foto: Mateo Alečković
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Vruća subota

FOTO/VIDEO Vruću koprivničku špicu zagrijale ljetne odjevne kombinacije

Visoke temperature u nisu zaustavile mnogobrojne građane da prijepodnevne sate provedu u središtu grada. Zrinski trg u Koprivnici tako je...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×