13.2 C
Koprivnica
Četvrtak, 18. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
održana skupština

Križevačko Komunalno poduzeće ima novog direktora, dugogodišnji Goran Gregurek više nije na čelu
K

Spomenimo i to da će u lipnju biti raspisan natječaj za direktora tvrtke Vodne usluge, a do tada će privremeno dužnost obavljati Helena Kralj-Brlek, inače rukovoditeljica radne jedinice Vodovod i kanalizacija u Komunalnom.

Ne propustite

Na jučerašnjoj skupštini društva križevačkog Komunalnog poduzeća donesena je odluka da Goran Gregurek, dugogodišnji direktor, više neće biti na čelu tvrtke.

Naslijedio ga je Križevčanin Martin Kozjak, inače inženjer građevine. U našem razgovoru rekao nam je što ga je motiviralo da se prihvati ovog posla.

– Bio sam devet godina šef gradilišta, bavio sam se stanogradnjom, rekonstrukcijama prometnica, kanalizacijskim mrežama u Zagrebu i velikim infrastrukturnim projektima. Radio sam na obnovi Ininih pumpi po državi te sam radio na projektima u Rafineriji Rijeka i Sisak. Za ovo radno mjesto motivirao me imotivirao povratak doma, da budem bliže obitelji ipak. Osigurao sam egzistenciju, stekao iskustvo i normalno je da želim raditi kod kuće – rekao nam je novi direktor.

Većinski vlasnik tvrtke je Grad Križevci sa 76 posto udjela pa je prema tome, skupštino predvodio gradonačelnik Mario Rajn.

Prisutni su bili, ispred Osnivača i Franjo Poljak, načelnik općine sv. Petar Orehovec te Nenad Bošnjak, načelnik općine sv. Ivan Žabno koji su prilikom glasovanja o imenovanju direktora ostali suzdržani. Pojavili se nisu načelnik općine Kalnik Mladen Kešer (SDP) te Darko Fištrović (SDP), načelnik općine Gornja Rijeka.

Gradsko vijeće grada Križevaca
Mario Rajn // Foto: Ivan Brkić

– Predložio sam čovjeka koji ma struku, ima iskustva i osoba je od povjerenja. Gospodin Gregurek ostaje u tvrtki kao zaposlenik ako će on to, naravno, htjeti. Novi direktor je tehničke struke i ima bogatog iskustva u vođenju građevinskih projekata što je bitno za ovaj posao. S poslovnog aspekta tvrtka je dobro posložena, no politika koju sam kao nezavisni zagovarao, kosi se sa smjerom u kojem je poduzeće išlo  – kazao nam je gradonačelnik Rajn.

Pokušali smo kontaktirati još uvijek aktualnog direktora Gorana Gregureka, no nije odgovarao na naše pozive.

Spomenimo i to da mu ugovor službeno ističe 16. ožujka, a na mjestu čelnika poduzeća proveo je 10 godina.

 

Inače,  u lipnju će biti raspisan natječaj za direktora tvrtke Vodne usluge, a do tada će privremeno dužnost obavljati Helena Kralj-Brlek, inače rukovoditeljica radne jedinice Vodovod i kanalizacija u Komunalnom.

 

 

 

 

 

 

 

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Dan poslije

Milanovićev nesuđeni ministar Mršić udijelio packe SDP-u i Možemo: Da ste išli zajedno imali bi apsolutnu većinu!

MOST je osvojio mandat više od Možemo, a Možemo je opet dobilo 23.000 glasova više! I to je dio...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×