15.7 C
Koprivnica
Petak, 3. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
neslavni rekorderi

Đelekovečki biciklista s više od 3,10 promila ‘junački pao’ u Ulici Palih boraca
Đ

Tijekom vikenda zabilježene su tri prometne nesreće, sve s materijalnom štetom. Ozlijeđenih, na sreću, nije bilo, što možemo proglasiti uspjehom.

Ne propustite

Kao što smo prošlog tjedna najavili, policija je bila vrlo aktivna u vikendu koji je za nama. Pojačano su nadzirali promet i vozače te sankcionirali točno 239 prekršaja. Na sreću, nekih većih prometnih nesreća nije bilo, a sukladno tome ni posljedica. Zabilježene su tri i to s materijalnom štetom, a ozlijeđenih nije bilo, što možemo proglasiti uspjehom.

Dvojica vozača bila su uhićena, a protiv jednog je proveden žurni prekršajni postupak, jer je recidivist. Njemu je privremeno bilo čak oduzeto i vozilo.

Što se tiče rekordera, ovaj put proslavili su se u Đelekovcu i na prometnici između Plavšinca i Novigrada Podravskog. Đelekovčani ‘slave’ 39-godišnjeg biciklistu, koji je u petak poslije 16 sati upravljao svojim dvokotačnim ljubimcem ‘mrtav pijan. Naime, imao je u sebi 3,12 promila i pitanje je kako se uopće u takvom stanju vozio. Da stvar bude zanimljivija, uhvaćen je u tamošnjoj Ulici Palih boraca. Rekli bismo, prigodno.

S druge strane, na prometnici između Plavšinca i Novigrada Podravskog uhvaćen je najbrži vozač. Bilo je to u subotu, 15-ak minuta nakon ponoći, kada je nestašni 45-godišnjak bome bio agresivan prema papučici gasa. Naime, projurio je spomenutom prometnicom 146 km/h, odnosno vozio je 56 više od dozvoljenog.

Kada mu stigne kazna, sigurni smo da će biti oprezniji.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

21. kolo

[ŽNL] “Ranjeni” Picoki traže iskupljenje protiv Lipe, Močile žele isprati gorčinu Tomislavom, Podravec i Omladinac u tijesnoj utrci

Pred nama je još jedan nogometni vikend na županijskim travnjacima, a bit će puno uzbuđenja u 21. kolu Prve...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×