23.2 C
Koprivnica
Četvrtak, 2. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
kakva rasturačina

BERBA MEDALJA Hrvačice Podravke osvojile čak četiri naslova državnih prvakinja, dva zlata oko vrata stavila Nogić, po jedno Lončarić i Mijatović
B

Lana Nogić dvostruka je državna prvakinja, u kadetskoj i juniorskoj konkurenciji

Ne propustite

Nove sjajne vijesti stižu nam iz HK Podravka. Ovaj put za njih su zaslužne djevojke, koje su na Prvenstvu Hrvatske u hrvanju slobodnim načinom osvojile čak tri naslova državnih prvakinja.

Najstarija od njih, Antonia Lončarić, osvojila je zlato u seniorskoj konkurenciji do 55 kila. Tako se pridružila suprugu Ivanu, koji je državni prvak postao nedavno.

Razloga za veselje ima kadetkinja Lana Nogić, koja se natjecala u kategoriji do 57 kilograma. Ne samo da se natjecala, već je obranila prošlogodišnje zlato. ova put do trona je došla pobjedama protiv predstavnica zagrebačkog Metalca, Klinča Sela i splitskih Pujanki. Također, Lana je ove godine dobila pravo nastupa i u juniorskom uzrastu gdje je pobjedom protiv predstavnice Petrinje isto tako osvojila prvo mjesto i tako si osigurala dvostruku krunu.

U uzrastu kadetkinja i u kategoriji do 53 kilograma nastupila je Jelena Mijatović, koja je uspješno svladala dvije predstavnice Slatine te kao ulazno godište stigla do svojeg prvog naslova kadetske prvakinje Hrvatske.

– Za cure sada slijedi zasluženi kratki odmor, no već krajem idućeg tjedna se priključuju na završne pripreme u kojima brusimo dečke za njihovo kadetsko prvenstvo, a koje će se održati 26. veljače u Zagrebu – poručili su iz kluba.

Na kraju dodajmo da se prvenstvo održavalo u Ludbregu.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Zanimljiv vikend

[ČETVRTA NL] Imbriovčani žele pomrsiti račune Tehničaru, Molvarci se bore za čast, Legradu nova teška utakmica

Pet kola ostalo je do kraja još jedne sezone u 4. Nogometnoj ligi Bjelovar - Koprivnica - Virovitica. U...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×