13.5 C
Koprivnica
Petak, 3. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
vrijedni radovi

Aglomeracija stigla i do Kloštra Podravskog, radi se na dvije dionice, a ukupna vrijednost projekta je oko 122 milijuna kuna
A

Bit će izgrađen vodoopskrbni cjevovod ukupne dužine 23.640 metara i fekalna kanalizacija ukupne dužine 31.872

Ne propustite

Gotovo da nema dijela županije u kojem se ne izvode neki radovi, a većina njih povezana je s aglomeracijom. Isto vrijedi i za općinu Kloštra Podravski, gdje se radi na dvije dionice.

Na glavnom tlačnom vodu Kloštar Podravski – Podravske Sesvete odrađeno je prvih 800 metara, a na dionici Kloštar Podravski – Kozarevac 1800 metara.

– Vrijednost projekta procjenjuje se na 122,5 milijuna kuna, a njegovom provedbom na području svih naselja naše općine bit će izgrađen vodoopskrbni cjevovod ukupne dužine 23.640 metara i fekalna kanalizacija ukupne dužine 31.872 metra te je omogućeno besplatno priključenje na javnu vodoopskrbu za 1481 domaćinstvo i 1563 priključaka na javnu odvodnju – poručili su iz Općine.

Aglomeracija u Kloštru Podravskom
Foto: Općina Kloštar Podravski
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Još je dobro i prošao

“Majstor” dobro proslavio Praznik rada! Sjeo za volan s više od 2 promila, ostao bez novaca i vozačke

Praznik rada učinio svoje i neki su se ipak previše opustili. U kasnim večernjim satima 1. svibnja zaustavljen je 35-godišnji...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×