6.3 C
Koprivnica
Nedjelja, 28. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
dva nova boda

Podravkašice u mini derbiju u Bjelovaru slavile s visokih plus 15
P

Bjerlovar je, inače, treći na ljestvici

Ne propustite

Rukometašice Podravke Vegete jučer su igrale prvenstveni mini derbi. Zašto mini? Zato što su gostovale kod trećeplasiranog Bjelovara. Međutim, ta činjenica nije garancija neizvjesne utakmice, jer Podravka je kud i kamo kvalitetnija i to se jasno vidjelo.

Slavile su Koprivničanke s visokih 33:18, s time da su već na odmoru imale plus šest (16:10). Ipak, treba naglasiti da su se domaće cure dobro držale prvih 20-ak minuta i sve do rezultata 9:9. Imale su u jednom trenutku čak i vodstvo 5:3, no podravkašice su se uozbiljile i u posljednjih 10 minuta prvog poluvremena Bjelovarčankama dozvolile samo jedan gol. Tu su i stvorile ključnu prednost.

U drugom poluvremenu tu su prednost dodatne povećavale sve do konačnih plus 15. Najefikasnija je s devet pogodaka bila Turk, Milosavljević je dodala šest, a Franušić pet. Bilo je to 19. kolo Prve HRL, a u 20. u Koprivnicu dolazi Split. Vodeća je i dalje Lokomotiva, koja ima isto bodova kao i Podravka, ali je bolja u međusobnim susretima.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Predivna prigoda

[FOTO/VIDEO] KUD Petar Preradović svom Đurđevcu poklonio raskošan koncert za imendan

Brojni đurđevački folkloraši i glazbenici svom su gradu za rođendan poklonili već tradicionalni veliki koncert. Povodom Dana grada Đurđevca u...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×