15.1 C
Koprivnica
Petak, 3. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
još jedna uspješnica

Premijera filma Slijedi… koprivničke redateljice Karle Lulić i u Koprivnici, evo detalja
P

Prikazat će se u nedjelju, 22. svibnja, od 20 sati

Ne propustite

U Domu mladih Koprivnica kroz provedbu projekta KUPID – Koprivničke Udruge Ponovno Imaju DOM sufinanciranog sredstvima Europskog socijalnog fonda, poklonike filmske umjetnosti očekuje lokalna premijera Slijedi…

Još jedan nagrađivani film koprivničke redateljice Karle Lulić prikazat će se u nedjelju, 22. svibnja, od 20 sati.

Nakon vrlo uspješne nacionalne premijere na Pulskom filmskom festivalu te nagradi za režiju na Queens New York svjetskom festivalu i brojnim drugim nagradama, Slijedi… će napokon biti prikazan i pred koprivničkom publikom.

U nedjelju možete saznati što se dogodi kada svijet ostane bez vode, a posljednje zalihe se nalaze u jednoj ruševnoj zgradi, u kojoj se skrivaju tek zadnji preživjeli. Radi se o (post) apokaliptičnoj komediji, u kojoj su briljirale naše velike glumice Asja Jovanović, Helena Buljan, Antonija Čutić i Milka Podrug-Kokotović.

Film je nastao u produkciji Dobrog filma, u partnerstvu s producentskim kućama Interfilm i Poster iz Zagreba te Mailuki films iz Španjolske, a sufinanciran je sredstvima Grada Koprivnice, Grada Zagreba i Grada Rijeke u suradnji s Hrvatskim audiovizualnim centrom. Također, partneri na projektu su i koprivnički Komunalac d.o.o i Koprivničke vode.

– Ulaz je slobodan, ali je broj karata ograničen, stoga preporučamo rezervaciju unaprijed. Svoje karte možete rezervirati na mail Udruge KOPRIVA udruga.kopriva@gmail.com ili osobno u Domu mladih Koprivnica svaki radni dan od 10 do 14 sati – poručuju organizatori.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

7. kongres sestrinstva

FOTO/VIDEO Medicinske sestre i primalje iz cijele županije okupile se u Domoljubu, evo tko je sve došao

Brojne medicinske sestre, primalje i zdravstveni djelatnici okupili su se danas u koprivničkom Domoljubu. Povod je 7. Kongres sestrinstva Koprivničko-križevačke...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×