19 C
Koprivnica
Utorak, 16. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Koprivnica dijeli javni novac

Karli Lulić 16.250 eura za razvoj serija, Šafareku 13.000 za film o Dravi
K

Pojedinačno najviše novca dobili su Udruga Dobar film ispred koje stoji filmašica Karla Lulić te organizatori Rock Livea za 2024. godinu.

Ne propustite

Iz koprivničkog je gradskog proračuna upravo pojedincima i udrugama dodijeljeno 130.000 eura. Javni novac namijenjen je za njihove programe u kulturi.

Pojedinačno najviše novca dobili su Udruga Dobar film ispred koje stoji filmašica Karla Lulić te organizatori Rock Livea za 2024. godinu. Njima je iz gradskog proračuna dodijeljeno po 16.250 eura. Udruga Dobar film novac je dobila za “Razvoj dobrih serija Dobrog filma”.

Goran Šafarek i Karla Lulić, javni novac
Goran Šafarek dobio je 13.000, a Udruga Dobar film ispred koje stoji filmašica Karla Lulić 16.250 eura

Vrlo aktivnom Ludens teatru za tradicionalno Kazalište u Koprivnici ide 13.500 eura. Koprivnički biolog i filmaš Goran Šafarek, koji se svojedobno nije slagao s dodjelom javnog novca, dobit će 13.000 eura. On će izraditi dugometražni film o rijeci Dravi.

Koprivnica će dobiti, dodajmo još jedan kratkometražni film “Nestala”. Matija Grkčević za to će dobiti 3900 eura. U području vizualne umjetnosi značajna sredstva namijenjena su i Atelierima Koprivnica, 6200 eura za AK galeriju.

Kao i svake godine, tako i u ovom natječaju ima i svojevrsnih gubitnika koji nisu uspjeli svoje programe opravdati Kulturnom vijeću. Puhački orkestar nije dobio novac za nabavu opreme i razvoj prepoznatljivosti, a Ludensu nije prošla prijava za izradu scenarija za dramsku seriju. Za svoje planirane knjige i romane novac nisu dobili ni Petar Rikić za putopis te Zdenka roman Čuvari privida.

Cijeli popis dobitnika i gubitnika možete pogledati OVDJE.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

u krugu obitelji

FOTO/VIDEO Baka Mica proslavila 90. rođendan: Imam devet praunučadi, kad bih dobila deseto doživjela bih i stotu

Danas mi je najsretniji dan u životu, nemate pojma koliko sam sretna kad vas sve vidim na okupu -...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×