21.8 C
Koprivnica
Utorak, 30. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

U srijedu Podravka Vegeta – Lokomotiva u susretu Regionalne lige
U

Ne propustite

Podravka Vegeta u srijedu 3. veljače u gimnazijskoj sportskoj dvorani u Koprivnici u 18 sati igra utakmicu 8. kola Regionalne lige sa zagrebačkom Lokomotivom. U Regionalnoj ligi, u kojoj igra osam klubova, Podravka Vegeta je vodeća s 13 bodova, Lokomotiva je šesta s dva boda.

Trenutna tablica Regionalne lige je: 1. Podravka Vegeta 13 bodova iz 8 utakmica, 2. Budućnost T-Mobile 13/8, 3. Hypo Niederöstereich 12/10, 4. Krim Mercator 10/7, 5. Biseri Pljevlja 4/7, 6. Lokomotiva 2/5, 7. Zaječar 0/5, 8. Ljubuški LO 0/4. Treba napomenuti da prve četiri ekipe igraju klasični Final Four u jednom mjestu i da će se tek tada odlučivati o prvakinjama. Prema tome važno je biti među prve četiri ekipa, a propozicije još nisu određene, no vjerojatno je da će se igratri sustavom prvi -četvrti, drugi-treći, pobjednice za prvo, poražene ekipe za 3. mjesto. Podravka Vegeta mora odigrati još utakmicu s Krimom u Koprivnici i po dvije sa Zaječarom i Ljubuškim LO, ali već sada je sigurna da ulazi u Final Four.

Lokomotivu je preuzeo trener Nenad Šoštarić i namjerava, iako u velikoj besparici, učiniti na parketu najbolje što može.

– U prvenstvu moramo pobijediti sve ekipe, osim Podravke, ona je priča za sebe. Znam da je to jako, jako teško, ali, moraš si postaviti maksimalne ciljeve, inače, sigurno nećeš uspjeti. Znam da nas očekuje zanimljivo proljeće, a, osim Arene, svi jači protivnici dolaze nam pred kraj prvenstva. Dakle, imamo još dosta vremena da se još bolje upoznamo i uigramo i siguran sam da će Lokomotiva biti puno bolja nego u prvom dijelu – izjavio je na trener Lokomotive Nenad Šoštarić u razgovoru za portal Hrvatskog rukometnog saveza www.hrs.hr

Igračice Lokomotive Pušić, Peraica, Nikšić, V. Milanović-Litre, Vrdoljak izbornik Zdravko Zovko pozvao je na kontrolni trening reprezentacije, pa i to govori o kvaliteti zagrebačkog kluba. Uostalom, hrvatskom rukometu, a i Podravki Vegeti važno je da Lokomotiva ojača, da se igraju kvalitetnije i neizvjesnije utakmice. Ne treba propustiti prigodu da se odgleda dvoboj dviju najpoznatijih hrvatskih ekipa, ovog puta u službenom natjecanju Regionalne lige.

Za Podravku Vegetu neće nastupiti oporavljenica Gaće, ali svakako će biti zanimljivo vidjeti napredak mladih igračica koje redovito na takvim utakmicama dobivaju pristojnu minutažu.

Galerija slika svih ovosezonskih utakmica Podravke Vegete može se vidjeti na www.wrhl.info gdje se detaljno prate svi događaji u Regionalnoj ligi.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Ususret Međunarodnom danu muzeja

Muzej grada Koprivnice organizira program o anatomiji na primjeru djela lokalnih autora

Svake godine ususret Međunarodnom danu muzeja u galerijama i muzejima odvija se Edukativna muzejska akcija u organizaciji Sekcije za...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×