33.5 C
Koprivnica
Subota, 27. srpnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
PREMA IZBORU NAŠE REDAKCIJE

[ANKETA] Glasajte za najboljeg igrača posljednjeg ovosezonskog kola Prve ŽNL, evo tko se našao u izboru
[

Glasanje za najboljeg igrača 26. kola Prve ŽNL traje do kraja utorka, zaključno do 00:00 sati

Ne propustite

Proteklog vikenda odigrani su susreti 26. i ujedno posljednjeg ovosezonskog kola Prve županijske nogometne lige kojima je završila jedna od boljih sezona u povijesti Prve ŽNL.

U narednim kolima, na našem portalu svakog ponedjeljka možete glasati za igrača koji je po vašem mišljenju bio najbolji u prethodnom kolu, a mi ćemo izdvojiti nekoliko pojedinaca koji su svojim igrama, golovima i asistencijama zaslužili ulazak u izbor za najboljeg igrača Prve ŽNL u 26. kolu. Podsjetimo, u prošlom kolu za najboljeg igrača izabrali ste Nikolu Tubu iz redova Mladosti-Molve.

ferdinandovac virje podravac jk
Nikola Tuba slavio je u izboru za najboljeg igrača 25. kola// Foto: Jurica Karan

Odličnu sezonu jučer su pobjedom završili nogometaši Bratstva iz Kunovca koji su još u prošlom kolu osigurali titulu prvaka Prve ŽNL nakon dugih devet godina. Kunovčani su jučer igrali protiv Lipe iz Hlebina i slavili s 5:2. Pogotke za Kunovčane postigli su Bartolić (2), Mišura, Čižmešija i Pasariček, dok su utješne pogotke za Lipu postigli Heged i Štrkalj.

U izbor za najboljeg igrača kola uvrstit ćemo Vida Bartolića koji je odigrao zaista odličnu sezonu, a i jučer je protiv Lipe postigao dva pogotka te tako zajedno s ostalim strijelcima podario svojoj momčadi pobjedu u posljednjem kolu. Bartolić je sezonu završio s 24 prvenstvena pogotka i sigurno je jedan od najzaslužnijih što su Kunovčani nakon devet godina postali prvaci.

vid bartolić
Bartolić je jedan od klučnih igrača Bratstva // Foto: Mladen Šajković Bahrija

Pomalo iznenađujuću pobjedu ostvarili su nogometaši Osvita iz Đelekovca koji su s 4:1 slavili na gostovanju kod Tomislav Radnika iz Svetog Ivana Žabna. Đelekovčani su odigrali jednu od najboljih utakmica u sezoni, a pogotke za Osvit postigli su Mislav Juras, Lopatnik, Harambaša i Stjepan Juras. Utješni pogodak za Tomislav-Radnik zabio je Dimović pred kraj susreta iz jedanaesterca. Osim rezultata, utakmica će svakako ostati u sjećanju, pošto je svoje posljednje minute u karijeri upisao Drago Papa, ikona hrvatskog nogometa i jedan od ponajboljih igrača Tomislav Radnika u posljednjih nekoliko sezona.

U izbor za najboljeg igrača kola uvrstit ćemo brzonogog Patrika Lopatnika koji je u pobjedu svoje momčadi ugradio jedan pogodak i bio ponajbolji pojedinac na terenu.

patrik lopatnik
Lopatnik je odligrao odličan susret protiv Tomislav Radnika // Foto: Ivan Brkić

Slično kao i Osvit, pomalo neočekivanu pobjedu ostvarili su i nogometaši Močila koji su na Krbuljinu u Molvama srušili Mladost-Molve s 4:2 i tako na najbolji mogući način završili svoju sezonu kao novopečeni prvoligaš. Pogotke za Močile postigli su Krčmar, Mađarić, Čani i Radić, dok su pogotke za Mladost-Molve zabili Jaković i Šklebar.

U izbor za najboljeg igrača kola uvrstit ćemo Igora Čanija, popularnog Sina vjetra, koji je postigao pogodak i bio stalna napast za obranu Molvaraca.

igor čani
Čani je bio stalna napast za obranu Molvaraca // Foto: Ivan Balija

Zanimljiv susret u Kalinovcu u derbiju začelja odigrali su istoimeni domaćin i Viktorija iz Vojakova. Nakon 28. minuta Kalinovčani su preko Belobrka, Jurića i Radoša imali 3:0 i s tim se rezultatom otišlo na poluvrijeme, ali u nastavku susreta Viktorija je odigrala možda i najbolje poluvrijeme sezone, međutim mala im je to utjeha s obzirom na to da su već prije nekoliko kola ispali iz prvoligaškog društva. Veliki preokret za 4:3 osigurali su Manjić i Kolarić koji je upisao hattrick.

U izbor za najboljeg igrača kola uvrstit ćemo, ipak, Vjekoslava Belobrka, legendu županijskog nogometa i jednog od najboljih strijelaca u povijesti omiljenih nogometnih liga, koji je jučer postigao pogodak, a taj mu je posljednji u karijeri s obzirom na to da je odigrao svoju posljednju profesionalnu utakmicu.

Glasanje za najboljeg igrača 26. kola Prve ŽNL traje do kraja utorka, zaključno do 00:00 sati. Pritom treba napomenuti kako je ovo tek naše skromno mišljenje, koje smo krojili uz pomoć samih aktera utakmica.

This poll has ended (since 2 years).

Najbolji igrači 26. kola

Vjekoslav Belobrk (NK Kalinovac)
0.00%
Vid Bartolić (NK Bratstvo Kunovec)
0.00%
Igor Čani (NK Močile)
0.00%
Patrik Lopatnik (NK Osvit Đelekovec)
0.00%
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Vruća subota

FOTO/VIDEO Vruću koprivničku špicu zagrijale ljetne odjevne kombinacije

Visoke temperature u nisu zaustavile mnogobrojne građane da prijepodnevne sate provedu u središtu grada. Zrinski trg u Koprivnici tako je...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×