13.7 C
Koprivnica
Nedjelja, 5. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

FOTO: Intek Music Shop otvoren na novoj adresi
F

Ne propustite

Bilo je i odlične svirkeIntek Music Shop preselio je na novu adresu Ante Starčevića 5 u Koprivnici, u prostor bivše Galerije S.

Trgovina je službeno otvorena u subotu, 3. listopada, pa su se na jednom mjestu našli koprivnički glazbenici, u čijim su izvedbama mogli uživati svi prisutni gosti.

Tvrtka Intek Croatia postoji tri godine i prvenstveno se bavi hi-fi i hi-end programom, glazbenim instrumentima i opremom, koje distribuira na područje cijele Hrvatske.

U trgovini se može pronaći 20-tak svjetski renomiranih brendova, koji se mogu kupiti samo u Koprivnici, pa tako kupci iz Zagreba, Osijeka, Splita, Rijeke i drugih gradova dolaze u Koprivnicu. Koprivničanci pak imaju prednost kupnje kompletnog hi-fi sustava jedinstvenog zvuka, u svome gradu.

U Intek Music Shop-u možete uz glazbene instrumenta nabaviti i note, različiti sitni pribor za sve potrebe glazbenika, a uz sve to može se dobiti i dobar savjet, obzirom da su vlasnici prekaljeni glazbenici.

Kako se Intek Music Shop nalazi na prostoru bivše Galerije S, neće se prekinuti tradicija te će se u trgovini održavati razne izložbe, a njihova će tematika biti uglavnom vezana uz glazbu. U planu su i koncerti , te glazbene radionice sa zanimljivim gostima.

Trenutno možete razgledati izložbu jazz fotogarfije, najpoznatijeg hrvatskog jazz novinara Davora Hrvoja.

Intek Music Shop posjetite na novoj lokaciji u ulici Ante Starčevića 5, radnim danom od 9-14 i od 17-19 sati te subotom od 9 do 13 sati.

Za sva pitanja i nedoumice nazovite broj 098/374-906 ili posjetite:

http://www.intek-croatia.hr/

https://www.facebook.com/Intek-Music-Shop-1844259855799573/photos/?tab=photos

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Modni kutak

Prekrasna djevojka “zaustavila vrijeme” u centru grada, zebrasti uzorak nije nas ostavio ravnodušnima

Ova simpatična plavuša hrabro je odabrala ovu gotovo pa ljetnu haljinu. Ovaj zebrasti uzorak odličan je izbor za šetnju...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×