19.9 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 6. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Kombi se zaletio u traktor // Marija Varović: ‘Samo da moj suprug bude dobro!’
K

Ne propustite

Marija Varović s vidljivim ozljedama i krvavim ogrebotinama po licu // foto: Mario KosNa Državnoj cesti između Torčeca i Đelekovca danas (četvrtak) oko 15. 30 sati došlo je do sudara teretnog vozila i traktora.

Kombi se kretao u smjeru Torčeca te je na mostu na ulazu u selo prešao na suprotni trak i udario u traktor, koji se kretao iz suprotnog smjera.

Vozač traktora Branko Varović (66) iz Đelekovca i dvojica radnika iz kombija, zbog zadobivenih su ozljeda vozilom Hitne pomoći prevezeni su u koprivničku Opću bolnicu.

Na licu mjesta je bila Marija Varović, Brankova supruga, s vidljivim ozljedama i krvavim ogrebotinama po licu.

– Srce će mi iskočiti, u šoku sam. Vidjeli smo da kombi ide na nas i nismo mogli ništa samo čekati da nas udari. Užasan osjećaj – ispričala nam je ona, još u šoku.

Sa suzama u očima rekla je da ništa nije važno, samo da suprug Branko bude dobro.

– Više ni sama ne znam gdje sam se udarila, a suprug je izašao iz traktora i osjetio je jaku bol u nogama i u kralježnici – ispričala je Marija.

U kombiju se vozilo nekoliko radnika tvrtke iz Novske, koji su išli s posla.

Od siline udarca nasatrdala su dvojica radnika, koja su sjedila na stražnjem sjedalu. Radnici i djelatinici vučne službe odvajali su kombi, koji je prednjom stranom bio zabijen u bočnu stranu traktora.

Inače je riječ o nepreglednom zavoju, jer je s jedne strane ulice visoka trava pa most s ceste nije u potpunosti pregledan.

Jačina ozljeda nastradalih još nije poznata, a Državna cesta je u potpunosti zatvorena za promet.

Na mjestu nesreće // Foto: Mario Kos

Na mjestu nesreće // foto: Mario Kos

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

kaos na cestama

Kakav lik! Pijan k’o zemlja vrludao po mraku na električnom romobilu

Susjedna Policijska uprava Varaždinske županije imala je pune ruke posla tijekom proteklog vikenda. Policijski službenici iz Ludbega u nedjelju su...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×