34.9 C
Koprivnica
Subota, 27. srpnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
pohvalno

Produženi dnevni boravak u obje križevačke škole, Rajn: Ova mjera dodatno će unaprijediti život učenika i roditelja
P

Plaća učitelja pokriva se iz Proračuna Grada Križevaca, dok roditelji sudjeluju u financiranju troškova prehrane i dodatnih materijala

Ne propustite

Usluga produženog dnevnog boravka za polaznike nižih razreda od ove godine se provodi u obje križevačke osnovne škole. U Osnovnoj školi „Vladimir Nazor“ u boravak ide 57 mališana, a u Ljudevita Modeca 34 učenika od prvog do četvrtog razreda.

Kako bi vidio koliko su djeca zadovoljna s tom uslugom, gradonačelnik Mario Rajn, u društvu najbližih siradnika, obišao ih je i počastio slatkišima.

– U današnje vrijeme, kada oba roditelja rade, svima se postavlja pitanje kome povjeriti mlađu školsku djecu na čuvanje što u brojnim slučajevima generira i dodatne troškove, a dok su roditelji još na poslu. Potaknuti brojnim upitima roditelja te zahvaljujući školama koje su osigurale prostore, od ove školske godine produženi boravak uspostavljen je u obje osnovne škole. Produženi boravak prilika je djeci za dodatno druženje i učenje novih vještina, a roditeljima pruža sigurnost i bezbrižnost. Vjerujem da će ova mjera dodatno unaprijediti život naših učenika i njihovih roditelja – poručio je Rajn tom prilikom.

Napomenimo kako je produženi boravak oblik odgojno-obrazovnog rada, plaća učitelja pokriva se iz Proračuna Grada Križevaca, dok roditelji sudjeluju u financiranju troškova prehrane i dodatnih materijala.

dnevni boravak križevci
Foto: Grad Križevci
dnevni boravak križevci
Foto: Grad Križevci
dnevni boravak križevci
Foto: Grad Križevci
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

U Novigradu Podravskom

FOTO/VIDEO Predobri domaćini u Fijolici oduševili posjetitelje, Dan otvorenih vrata vrtića događaj je za 5!

U tijeku je proslava Dana otvorenih vrata Dječjeg vrtića Fijolica u Novigradu Podravskom. Odvija se u sklopu Dana općine...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×