18.5 C
Koprivnica
Subota, 4. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
festival prava djece

Dođite u subotu u Kino Velebit i pogledajte dva zanimljiva filma za djecu i roditelje
D

Program će se održati i u Koprivnici, u subotu, 29. listopada u Kinu Velebit u Koprivnici, i to u dva termina – 11 i 16.30 sati.

Ne propustite

14. Festival prava djece poznat i pod motom “Mali festival za velike teme” i ove godine uz programe namijenjene osnovnim i srednjim školama, donosi poseban filmsko – edukativni program Dobre vibracije.

Program će se održati i u Koprivnici, u subotu, 29. listopada u Kinu Velebit u Koprivnici, i to u dva termina – 11 i 16.30 sati.

U program Dobre vibracije namijenjenog roditeljima i djeci prikazuju su dva filma: U 11 sati kreću Priče o Franzu (r. Johannes Schmid, 2022.) – obiteljska komedija snimljena prema junaku romana Christine Nöstlinger u čijem je središtu školarac Franz, koji kao najmanji u razredu počinje pratiti popularnog influencera fitnessa, a od 16.30 sati na rasporedu je Moj tata kobasica (r. Anouk Fortunier, 2021.), koji govori o Zoe čiji otac odluči dati otkaz u banci i postati glumcem kako bi ostvario životni san pri čemu postane maskota kobasice.

Svi filmovi prikazuju se s titlovima za gluhe i nagluhe osobe i audiodeskripcijom za slijepe i slabovidne osobe. Ulaz na projekcije je besplatan i moguć je do popunjenja kapacitete.

Uz projekcije održat će se i Festivalski forumi, događaji u sklopu Europske godine mladih, u kojima će mladi razgovarati sa stručnjacima o relevantnim temama za svoju generaciju.

U Koprivnici će tako voditelj Domagoj Morić mlade potaknuti na volonterski angažman mladih i educirati ih kako praktično planirati i provoditi volonterske aktivnosti u sklopu modula Volontiranje u lokalnoj zajednici.

Program i raspored 14. Festivala prava djece dostupan je na web stranici www.festivalpravadjece.com

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Užas

JE LI TO MOGUĆE Pogledajte što su “pametnjakovići” napravili pametnoj klupi kod Gimnazije

Neki su pametnjakovići, zapravo delinkventi ili možda pojedinac napravili pravu štetu na jednoj od pametnih klupa postavljenih u gradu....
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×