18.5 C
Koprivnica
Subota, 4. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
lijepa suradnja

Mladi i nezavisni načelnici triju općina na sastanku razgovarali o planovima za iduću godinu
M

Ne propustite

Radni sastanak na temu poboljšanja uvjeta života svih mještana na području općina Đelekovec, Drnje i Peteranec, održali su načelnica Đelekovca Lara Samošćanec i načelnici Drnja i Peteranca Petar Dombaj i Ivan Derdić.

U općini Drnje razgovarali su o raznim aktualnim temama.

– S obzirom na to da je vrijeme izrade proračuna za 2023. godinu, svi se pripremamo i planiramo što će se odraditi u narednoj godini. Prometno povezivanje općina po pitanju izgradnje biciklističko-pješackih staza, povećanje sigurnosti života mještana, kao i socijalni aspekt, briga o svim dobnim skupinama, bile su samo neke od današnjih tema – navode oni.

Bitna obavijest za sve korisnike je da su  prošli na projektu ZAŽELI, faza 3, te da će naše gerontodomaćice od proljeća nastaviti brinuti o našim starijima. Uz Općinu Drnje kao nositelja, tu su partneri Đelekovec, Gola, Legrad, Peteranec, CZSS, HZZ.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Užas

JE LI TO MOGUĆE Pogledajte što su “pametnjakovići” napravili pametnoj klupi kod Gimnazije

Neki su pametnjakovići, zapravo delinkventi ili možda pojedinac napravili pravu štetu na jednoj od pametnih klupa postavljenih u gradu....
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×