21.8 C
Koprivnica
Subota, 4. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Podravka, Arena, Lokomotiva i Trešnjevka igraju završnicu Kupa u Samoboru
P

Ne propustite

100423-ivanic-mSamobor će u subotu i nedjelju biti domaćin završnice Kupa Hrvatske za rukometašice na kojem će sudjelovati Podravka Vegeta, Arena, Lokomotiva i Trešnjevka.

U subotnjim polufinalnim utakmicama sastaju se Podravka Vegeta i Arena (17 sati) te Lokomotiva i Trešnjevka (19 sati). Finale je na rasporedu u nedjelju u 15,30 sati, a utakmicu će prenositi HTV 2.

Organizator završnog turnira je Ženski rukometni klub Samobor u suradnji s Hrvatskim rukometnim savezom, a pokrovitelj su Sportske novosti. Cijena ulaznice je 20 kuna.

Podravkašice u Samobor putuju kao veliki favorit za osvajanje 16. naslova pobjednika Kupa Hrvatske. Iako su u odnosu na prošlu sezonu ostale bez gotovo pola ekipe, Koprivničanke su i dalje najjači ženski rukometni kolektiv u Hrvatskoj.

Zanimljivo je da je Podravka jedini prvenstveni poraz ove sezone doživjela upravo od Arene, s kojom se susreće u polufinalu. Arena je u Puli u veljači pobijedila 30:26, no Zdravko Zovko tad nije mogao računati na golmanicu Jelčić i najbolju igračicu Penezić. Sad su obje na raspolaganju i iznenađenja ne bi trebalo biti.

Druga polufinalna utakmica bit će zanimljivija, jer se susreću dvije zagrebačke ekipe koje su poprilično izjednačene. Lokomotiva i Trešnjevka vodit će veliku borbu za ulazak u finale. Pobjeda u polufinalnom ogledu za jednu od tih ekipa vrlo vjerojatno će značiti i plasman u Kup kupova sljedeće sezone.

Podravka je do sad osvojila 15 Kupova, a Lokomotiva tri.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Užas

JE LI TO MOGUĆE Pogledajte što su “pametnjakovići” napravili pametnoj klupi kod Gimnazije

Neki su pametnjakovići, zapravo delinkventi ili možda pojedinac napravili pravu štetu na jednoj od pametnih klupa postavljenih u gradu....
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×