15.1 C
Koprivnica
Petak, 3. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
povećanje standarda

Grad Đurđevac namjerava u Dječjem vrtiću Maslačak preko projekta zaposliti četiri odgojiteljice
G

Vrtić ima 18 odgojnih skupina i 38 odgojiteljica, a zahvaljujući materijalnim uvjetima i programima, svrstan je među najbolje vrtiće u Hrvatskoj

Ne propustite

Grad Đurđevac je prijavio projekt kojim bi se osiguralo sufinanciranje plaća za četiri odgojiteljice kroz 11 mjeseci u Dječjem vrtiću Maslačak.

Vrijednost projekta iznosi oko 412 tisuće kuna, a rezultat je prijave na Javni poziv Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade.

Đurđevački vrtić ima 18 odgojnih skupina i 38 odgojiteljica, a zahvaljujući materijalnim uvjetima i programima, svrstan je među najbolje vrtiće u Hrvatskoj.

– Unazad nekoliko godina uspješno smo podigli standard usluge u vrtiću i to povlačenjem EU sredstava preko prijavljenih projekata, čime smo našim najmlađima osigurali najbolje materijalne uvjete smještaja u vrtiću te najviše ponuđenih obrazovnih programa. Iako je već sada ljestvica podignuta visoko mi i dalje radimo na uvođenju novih programa i aktivnosti– istaknuo je gradonačelnik Hrvoje Janči te dodao kao se već iduće godine kreće s radovima na nadogradnji vrtića za još osam vrtićkih skupina.

Nakon što je Grad potpuno uredio vrtić i energetski ga obnovio, uspješno je osigurao EU sredstva za zapošljavanje dodatnih ljudi i provođenje 11 kraćih programa, po čemu je ovaj vrtić također jedinstven u Hrvatskoj. Od iduće godine vrtić će postati dvojezičan, uvodi se engleski jezik, ali i izborni francuski.

– Sva djeca s područja grada i prigradskih naselja su upisana u vrtić te nemamo listu čekanja. Želimo našim najmlađim sugrađanima omogućiti najviši standard, jer su oni budućnost ovoga grada, a ovaj projekt je samo nadogradnja na postojeće projekte – zaključio je gradonačelnik Janči.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Flora Centrum Mundi

FOTO/VIDEO Veselo je u Ludbregu, ni loše vrijeme nije zaustavilo kupnju cvijeća uz ritmove bluesa

Prvi svibanjski vikend rezerviran je za 27. po redu sajam cvijeća Flora Centrum Mundi, a ove će se godine...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×