21.8 C
Koprivnica
Utorak, 30. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
JAVNI RED I MIR

Partijao u Imbriovcu, s promilima pojačavao decibele, susjedi zvali policiju, odveli ga na triježnjenje
P

Na njegovu nesreću susjedi nisu imali razumijevanja niti im se zdopao njegov glazbeni ukus pa su okrenuli broj policije koja je izašla na teren

Ne propustite

U protekla 24 sata na području Policijske uprave bilo je poprilično mirno, a zabilježen je samo jedan prekršaj narušavanja javnog reda i mira i to svađom i vikom.

Veseljak u Imbriovcu jučer se u popodnevnim satima jako dobro zabavljao. Kako su mu rasli promili u krvi rasli su i decibeli u zvučnicima. Na njegovu nesreću susjedi nisu imali razumijevanja niti im se zdopao njegov glazbeni ukus pa su okrenuli broj policije koja je izašla na teren. Što ih je tamo zateklo, piše u današnjem izvješću.

Policija je oko 20.45 sati, u Imbriovcu zatekla 31-godišnjaka pod utjecajem alkohola od 1,91 promila koji je u kući preko zvučnika reproducirao glasnu muziku te time ometao ostale susjede. Otkačeni 31-godišnjak morao je prekinuti zabavu na kućnoj adresi, a policija ga je odvela u Koprivnicu gdje je smješten u posebnu prostoriju policije do otrježnjenja.

Protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Meteorolozi objavili

VRIJEME ZA 1. SVIBNJA Danas nam stiže saharski pijesak, meteorolozi za Praznik rada najavljuju promjenu vremena

Jučer je prevladavala vedrina nad Hrvatskom, a preko Sredozemlja vidi se dotok saharskog pijeska koji je u manjoj količini...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×