19.8 C
Koprivnica
Četvrtak, 20. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Skrbi o obitelji

SREĆA U NESREĆI Na mladog oca srušila se kuća, teško je stradao – to ga je spasilo od odlaska u zatvor
S

Kao razlog odgode izvršenja kazne naveo je činjenicu da brine o četvero maloljetne djece. Kaznu je dobio upravo zbog zanemarivanja djece.

Ne propustite

Kad vam se sruši kuća ili dio nje, još se nađete tamo i teško stradate, onda svakako niste imali sreće. No, jedan otac iz mjesta u Podravini tim je događajem zapravo spašen zatvorske kazne u trajanju od čak godinu i osam mjeseci! Rekli bismo, sreća u nesreći.

Reporteri ePodravine bili su na mjestu događaja nakon urušavanja kuće. O tome smo pisali OVDJE. Nakon ovog nesretnog događaja pričali smo s mještanima i susjedima, a oni su nam ispričali kako je prije urušavanja popravljao rupu na zidu.

Imbriovec, urušena kuća
Kuća se urušila, a dio je pao i na 25-godišnjaka // FOTO: Ivan Balija

Kao razlog odgode izvršenja kazne naveo je činjenicu da brine o četvero maloljetne djece. Osim toga, stradao je u urušavanju kuće te dodao…

– Supruga i ja živimo sami u kućanstvu. Sad kad sam bolestan moram pripaziti na djecu, a isto tako kad ozdravim trebat ću i više pripaziti na njih te nastaviti raditi kako bih se brinuo za obitelj. Moramo riješiti i stambeno pitanje jer nam se kuća urušila – naveo je.

Imbriovec, urušena kuća
Sreća u nesreći, izbjegao je odlazak u zatvor // FOTO: Ivan Balija

Zanimljivo, jedan od razloga za odgodu izvršenja kazne je činjenica da ima i dijete mlađe od godinu dana o kojem skrbi. To je dijete dobio tek dva tjedna prije nego li im se srušila kuća. Sud je naveo kako svojim radom mora doprinositi skrbi kako za to dijete tako i ostalu djecu o kojoj je dužan brinuti. Zatvorska kazna koja mu je zapravo i određena je upravo zbog višestrukog zanemarivanja djece.

Prema odluci Suda ovaj je otac četvero djece dobio odgodu zatvora do 19. ožujka 2025. godine.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Nema više gledanja

Netflix uskoro više neće raditi na ovim modelima televizora, provjerite je li vaš na popisu

Počevši od 24. srpnja 2024., Netflix će prestati nuditi podršku za svoju primjenu na više od 10 modela televizora. Drugim...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×